23 januari 2019 Burton Albion Manchester City Speltips

Speltips, Ajax – Köpenhamn 16/3: Löjlig oddssättning öppnar för drömspel

Gott om spel att vraka bland i torsdagens Europa League och vår favorit kommer från returen mellan Ajax och Köpenhamn. Mycket talar för en liknande matchbild som i match ett – så varför inte ett liknande resultat också?

Förresten! Du har väl missat inte vårt speltips från tisdagens CL-match mellan Leicester och Sevilla? Om så är fallet, läs det – här!

Ladda spelkassan med en ny bonus! Här hittar ni de bästa bonusarna just nu!

Gäller att klippa till i tid här; den positionen som spelbolagen har nu, behöver de nödvändigtvis inte ha vid närmare avspark. Stor risk att oddset justeras, att marknaden lutar över åt ”fel” håll.

Den inledande matchen i det här dubbelmötet slutade i en 2-1-seger för Köpenhamn. Måste dock nämnas att den satt en bra bit inne. Holländarna skapade en del, särskilt framåt slutet i matchen, och fick exempelvis ett bortdömt mål. Rätt eller ej? Det är för andra att bedöma.

Matchen hade flera olika ansikten. Starten på den dominerade Köpenhamn med järnhand. Mer Ajax i slutet.

Kan öppnas tacksamma ytor

Bollinnehavet hade dock Ajax klart mest av och liknande kommer det bli nu när de inleder i uppförsbacke och den väntade matchbilden borde Köpenhamn absolut vara okej med. De har ett fenomenalt försvarsspel och kan ställa om effektivt. Det som kommer sätta stopp för Ajax?

Låt oss säga att vi har oavgjort en bit in i andra halvlek, vilket måste betraktas som ett rimligt scenario, så kommer Ajax bli tvungna att trycka upp positionerna desto närmare klockan tickar upp mot matchminut 90 och stopptiden – något som då skulle öppna för Köpenhamn att sätta in knockoutslaget.

Visst ska Ajax vara favoriter såhär på hemmaplan, men jag köper inte alls spelbolagens värdering av matchen. Köpenhamn har ju ändå visat vilka kvalitéer de besitter i årets Europaspel och ska ses med toppchans att ta sig framåt ett hack i slutspelet.

Så, vad blir då valet av spelet? Vi håller det enkelt – med den raka tvåan! Generösa 5,50 gånger pengarna dukas ut för den av världens största spelbolag, Bet365. Till det tvekar jag inte en sekund på att investera fläsket.

  Rygga spelet hos Bet365 – Få 1 000 kr bonus!

Speltips – snabbfakta

Spelstopp: 21:05, torsdag 16/3

Speltips: Köpenhamn att vinna, rak tvåa

Odds: 5,50

Bolag: Bet365

Räkna ut din vinst

Följ oss på sociala medier