17/10 2018 Mutilvera Villanovense Speltips

Speltips, Alavés – Celta Vigo 8/2: 7,50-taggare från målmarknaden

Barcelona – ja, redan nu slår jag fast att de skickar ur Atlético Madrid – ska få sällskap i Copa del Rey-finalen och de som fäktas om den ärofyllda platsen är, som säkert redan känt, Deportivo Alavés och Celta Vigo.

Det inledande mötet, där de senare nämnda stod som värd, slutade oavgjort, 0-0, efter en fantastisk försvarsinsats från Alavés. De höll ihop det på ett exceptionellt sätt och kändes helt stabila från början till slut – trots extremt mycket boll för Celta.

Och nu kanske de är lite mer benägna att sätta fart på sakerna, när de har fördel av hemmaplan. Men visst ska Celta Vigo fortfarande vara den spelförande parten? Succérna har ju Alavés framförallt nåtts tack vare deras solida försvarsspel.

En nära på lika tillknäppt retur skulle således kunna vara att vänta.

0-0 har varit ett tätt återkommande resultat för Alavés under spelåret – tre av de fyra senaste matcherna har slutat just så, och då var övrig i en match där det roterades hejvilt.

Här får målen utebli…

Under 0,5 mål spelas till 7,50 x smeten. Skulle köpa den ända ner till 5,00x – och odds över det hittas hos alla bookies.

Hos Redbet får du som läsare en unik välkomstbonus via oss – på 2 000 kronor! Klicka här!

Speltips – snabbfakta

Spelstopp: 21:00, onsdag 8/2
Match: Alavés – Celta Vigo
Speltips: Under 0,5 mål
Odds: 7,50


Rygga spelet här - hämta din bonus!


Redbet erbjuder våra läsare en unik bonus värd hela 2 000 kronor.
Hämta din bonus här!

Räkna ut din vinst

Följ oss på sociala medier