24 oktober 2018 Liverpool Röda Stjärnan

Speltips, APOEL – Anderlecht 9/3: Tjänstefel att inte klippa till

CL blir till Europa League – och vi styr fokus mot Cypern, dit svårspelade APOEL välkomnar Anderlecht. Speltipset är värt hela 5,10x, och då finns det väl inte så mycket att snacka om?

Trots att vi är framme ända vid åttondelsfinalerna, är det fortfarande en del mindre smickrande matcher i Europa League. Inte i närheten av samma smällkarameller som i Champions League. Å andra sidan – turneringen har sin charm och för ärlighetens skull är den oerhört tacksam att spela på. Gott om överodds att hämta.

APOEL på GSP Stadium, Cypern – det är en bra mycket svårare uppgift än det kanske låter som. Det är inte en arena man bara åker till och spelar hem tre färska pinnar från. Allt annat än det.

Ett hemmastarkt och svårspelat APOEL är det som väntar för Anderlecht, som ställts ut som klara favoriter i dubbelmötet. Här tror vi dock att de kommer ställas inför stora problem.

Att oddsen är nära på fifty-fifty, med krysset borträknat, det är en brutal miss från spelbolagen. Det är som man undrar; vad sysslar oddssättarna med? Men framförallt; vad sysslar marknaden med?

Finns en del krut i Anderlecht, men i en match som denna, i en så svår bortaresa, ska de ses som klara underdogs. Det är på hemmaplan det storstilade resultatet ska lösas.

Vände och vann – mot Athletic Bilbao

Och det kan vara ett rätt skakat Anderlecht som åker till Cypern. De var ju extremt nära att slarva bort 2-0-ledningen från hemmaplan mot ryska Zenit och vore det inte för svenske Isaac-Kiese Thelin reduceringsbalja till 1-3 i den 90:e minuten på bortaplan, hade man fått vinka adjö redan i sextondelsfinalen. Usel prestation. Visar också på den stora fördelsfaktorn med att ha hemmaplan ute i Europa.

Annat var det med APOEL, som smällde en högljudd raket. I returen – de kom till spel med 2-3 – mot en av turneringens stora förhandsfavoriter, Athletic Bilbao, vann de med två fullträffar mot noll. Nu kan vi räkna med att självförtroendet finns där…

Hemmavinst? Absolut! Med större siffror – varför inte?

Vi klipper till på APOEL -1,0 mål (asian handicap) – insatsen tillbaka om de vinner med uddamålet – till enorma 5,10 gånger fläsket hos Unibet. Att inte spela på cyprioterna, oavsett svårighetsgrad på spelet i fråga, vore ett tjänstefel av den värre modellen. Här får du 200% extra upp till 1 000 kronor + 50 free spins i bonus hos Unibet!

Förresten! Missa inte att öppna konto – 100% upp till 1 000 kronor i välkomstbonus här – hos nya, storsatsande Betser, där du inte bara spelar mot oddssättarna, utan andra tippare.

Speltips – snabbfakta

Spelstopp: 19:00, torsdag 9/3

Match: APOEL – Anderlecht

Speltips: APOEL -1,0 mål (asian handicap)

Odds: 5,10

Bolag: Unibet


Rygga spelet här - hämta din bonus!


Sätt in 500 kr, få 1 000 kr bonus hos Unibet.
Hämta din bonus här!

Räkna ut din vinst

Följ oss på sociala medier