12/1 2019 Tottenham Manchester United Speltips

Speltips, Arsenal – Manchester City 2/4: Skynda, fynda – oddsdropp väntar!

Mörkret drar över Arsenal med interna konflikter, uteblivna resultat och bortblåst förtroende från folket runtom klubben. Hur lyckas de då stå upp mot Manchester City när Premier League-helgen ska summeras?

  Hämta en ny bonus – Här hittar ni vår bonusguide!

Trots dessa uteblivna resultat, ska Arsenal – om vi bara tittar på tabellen – ha toppchans på de åtråvärda Champions League-platserna. Exempelvis har de bara sex pinnar upp till fyran Liverpool, på den plats som leder till CL-kval – med två matcher färre spelade. Full pott och man är med i racet.

Den bittra eftersmaken lär fortfarande sitta i Manchester City-truppen efter att ha fallit mot Monaco i CL-slutspelet – ett brutalt fiasko, men enligt oss; inte alls oväntat. Som ni kanske minns gav vi ju förtroendet till Monaco till rena supersiffrorna.

I serien är City trea och även där hade man hoppats på mer, men såvida en av de där CL-biljetterna kan spelas hem kan man vara nöjda – som förutsättningarna ser ut just nu. Lönlöst att gräma sig över spilld mjölk.

Arsenal totalt ur balans

Manchester City är svajiga, i synnerhet på bortaplan, och det ska vi vara helt ärliga med – men som Arsenal känns just nu, vore det väl nästan konstigt om de tre poängen hamnade hos City?

Som nämnt, totalt mörker över Arsenal. Arsené Wengers förtroende är nu helt förbrukat – och man behöver bara ta en snabb titt på mars månads resultat för att förstå varför.

Liverpool – Arsenal: 3-1
Arsenal – Bayern München: 1-5
Arsenal – Lincoln: 5-0
West Bromwich – Arsenal: 3-1

Tre klara förluster och en vinst – mot ett amatörmotstånd i FA-cupen.

De uteblivna resultaten har rört upp känslor även i truppen och Alexis Sanchez har exempelvis flörtat med Chelsea i veckan, när han uttalat att han vill vara kvar i London – men i en vinnarklubb. Har svårt att se honom spela efter det, med all rätt.

Kommer City rätt ut här – de lär få bra med hjälp av Arsenal – kan siffrorna mycket väl skjuta i höjden.

Manchester City -1,5 mål (asian handicap) spelas till mycket fina 4,30x hos LeoVegas. Då sitter spelet om de vinner matchen med minst två mål. Räkna med att oddset kommer rasa till avspark och det är därför vi kliver in tidigt här.

  Rygga spelet hos LeoVegas – Få 1 000 kr bonus!

Speltips – snabbfakta

Spelstopp: 17:00, söndag 2/4

Speltips: Manchester City -1,5 mål (asian handicap)

Odds: 4,30

Bolag: LeoVegas

Räkna ut din vinst

Följ oss på sociala medier