20/10 2018 Speltips West Ham Tottenham

Speltips, Arsenal – Stoke 10/12: ”The Potters” på G – missvisande odds?

Glöm inte att öppna ditt konto hos Unibet, 200% upp till 1 000 kronor i välkomstbonus – de har fantastiska odds på skrällar och asian handicap!

Inter och Sparta Prag bjöd på en helt öppen match. Vid 1-1, en bit in i andra halvlek, missade tjeckerna en straffspark och på stopptid kunde istället italienarna trycka in 2-1-baljan. Men att värdet fanns där på Sparta? Utan tvekan.

Hur som helst miss på 4,60-oddsaren.

Lördagsfokus nu! Som oftast ett stort utbud och klassisk avsparkstid, 16:00, möter Arsenal och Stoke varandra på Emirates Stadium.

Undertecknad är inne på att det kommer bli en tajtare historia än vad oddssättarna tror. Och för er som följt Superspelen sedan en tid tillbaka kan det inte ha undgått att jag är förtjust i detta Stoke, ser dem som underskattade.

Och efter en förskräcklig start på säsongen har de hittat stilen, Stoke. De offensiva stjärnpjäserna ser vassare ut och även om mer finns att kräva av en spelare som Marko Arnautovic, hålls en bra standard.

Nu har Stoke vunnit två matcher efter varandra, senast med 2-0 hemma över Burnley. Endast en av de nio senaste har förlorats och då har man ställts mot bland andra Manchester United borta under den perioden.

Arsenal är instabila; fantastiska prestationer kan stås för ena veckan, usla sådana den andra. De är i alla fall långtifrån så dominanta som oddssättarna vill få det till. Dessutom tajt spelschema nu och man kommer från en CL-fajt i veckan.

Dubbelchansen X2 spelas till 3,45 x insatsen hos Unibet, som ni får 1 000 kronor i välkomstbonus hos via denna länk!

Speltips – snabbfakta

Spelstopp: 16:00, lördag 10/12
Match: Arsenal – Stoke
Speltips: Dubbelchansen X2
Odds: 3,45
Bolag: Unibet


Rygga spelet här - hämta din bonus!


Sätt in 500 kr, få 1 000 kr bonus hos Unibet.
Hämta din bonus här!

Räkna ut din vinst

Följ oss på sociala medier