2/9 2018 Burnley Manchester United Speltips

Speltips, Atlético Madrid – Leicester 12/4: Löjligt stort favoritskap

Champions League och ett skrällspel! Världens bästa fotbollsklubbar mäter krafterna med varandra och härnäst väntar kvartsfinal mellan Atlético Madrid och utropstecknet Leicester.

  Hämta en ny bonus – Här hittar ni vår bonusguide!

När Leicester är ena halvan av en match, då kan man räkna med precis vad som helst. Trenden; desto mer i potten, desto bättre prestation. Också efter att Claudio Ranieri fått lämna har man steppat upp orimligt många klasser och påminner starkt om det Leicester vi fick känna förra året.

Det är väl bara att smaka lite lätt på statistiken; sex vunna av sex möjliga efter Ranieri lämnat. Observera att detta är skrivet före söndagens fajt mot Everton. Dessutom vändes 1-2 till 3-2 i CL-slutspelet mot Sevilla.

Atlético Madrid är vi mer bekanta med på den här nivån; tillhört det toppskiktet i Europa under flera år, men ofta haft en liten nivå upp till de absolut största pjäserna. Känns som de tappat ännu lite det här spelåret, men de lever ju alltjämt kvar i Champions League och har kapacitet att vinna över vilket motstånd som helst.

Leicester kan skrälla

Här blir det alltså ett tidigt klipp, med placerat spel under söndagseftermiddagen. Svårt att förutspå hur oddsen kommer röra sig under veckan och då kan vi lika väl skicka in polletterna redan nu. Lär finnas värde kvar närmare avspark också.

Skrällen, det är vad som investeras i.

Atlético Madrid är utställda som enorma favoriter, och det köper jag inte riktigt. Klart att de spelare för spelare är den bättre parten, men Leicester har visats lyckas trotsa alla möjliga naturlagar förut; vände mot Sevilla och vann ju Premier League förra året. Sex vunna efter varandra nu också. Sett fantastiskt ut under Shakespeare.

Rätt bra form för spanjorerna också, men inte alls samma momentum. Kan absolut svika – jag hade inte blivit förvånad alls. Risk för lite trötthet – fysiskt som psykiskt – efter Madridderbyt mot Real Madrid, 1-1 på Santiago Bernabéu, i veckan?

LeoVegas dukar ut hela 3,85 x smeten för att Leicester plockar minst en pinne här – och det köper vi utan att tveka.

  Rygga spelet hos LeoVegas – Få 1 000 kr bonus!

Speltips – snabbfakta

Spelstopp: 20:45, tisdag 12/4

Speltips: Leicester +0,5 mål (asian handicap)

Odds: 3,85

Bolag: LeoVegas

Räkna ut din vinst

Följ oss på sociala medier