23 januari 2019 Burton Albion Manchester City Speltips

Speltips, Atlético Madrid – Real Sociedad 4/4: 4,75-oddsare investeras i

Nummer tre mot fem i Primera Divisón – ändå är Atlético Madrid stora favoriter mot ett fullt kapabelt Real Sociedad. Skrällvärde? Vi klipper ett spel till 4,75x!

  Hämta en ny bonus – Här hittar ni vår bonusguide!

Real Sociedad är ett av de stora utropstecknen i årets Primera Divisón och den femteplats som parkeras på är mer än välförtjänt. Ett fantastiskt arbete de utförd.

Nu har de dock tappat stilen något, Sociedad. Före uppehållet – två förluster. Nu efter uppehållet, senast, endast 1-1 när Leganés kom på besök. Kan man hitta tillbaka på rätt spår? Annars är Europaplatsen i fara…

Atlético Madrid har klivit upp på tredjeplats i serien, före Sevilla. 4-1-0 i formraden är stärkande och då kom det där krysset mot Bayer Leverkusen – ett resultat som innebar att man slussades vidare i Champions League-slutspelet.

Kapacitet för kryss?

Undertecknad tror faktiskt att Real Sociedad har mer att visa och kommer hitta tillbaka. Kapaciteten är stor och varför inte passa på att studsa tillbaka redan här och nu?

Det kan vara svårt för Atlético Madrid att ha fullt fokus här, med en CL-match om åtta dagar och dessutom ett derby mot Real Madrid däremellan. Även om det fysiskt ska klaras av, kan det vara svårt att ladda upp batterierna psykiskt.

Som nämnt; Sociedad har stor kapacitet och brukar leverera såväl borta som hemma. Inte alltför påverkade av den faktorn.

Mja, men en vinst kanske är för mycket begärt av gästerna?

Oavgjort, rakt kryss, spelas till 4,75x hos Bet365.

  Rygga spelet hos Bet365 – Få 1 000 kr bonus!

Speltips – snabbfakta

Spelstopp: 21:30, tisdag 4/4

Speltips: Oavgjort, rakt kryss

Odds: 4,75

Bolag: Bet365

Räkna ut din vinst

Följ oss på sociala medier