30 januari 2019 Liverpool Leicester Speltips

Speltips, Barcelona – PSG 8/3: Galet 12,00-spel från Camp Nou

0-4. Det är vad Barcelona ska försöka hämta in mot PSG på Camp Nou. Lyckas de? Vi är inte alltför främmande till den tanken och har plockat ut ett fint speltips – till massiva 12,00 gånger pengarna. 

Det var klasskillnad på Parc des Princes, annat kan inte påstås. Inte ens av de största av supportrar till Barcelona. 4-0 var till och med ett rättvist resultat. Paris Saint-Germain på en helt annan nivå.

En av de mest dominanta på planen var Àngel di María, med sina två baljor och sättet han överrumplade motståndarspelarna gång efter annan. En underbar fotbollspelare.

Superskrällen kan slå in

Men vi ska minnas två saker; matchen spelades i Paris – och att Barcelona i sina bästa stunder kan utklassa vilket motstånd som helst i världen. PSG ej undantaget. Långtifrån.

Och inte minst på Camp Nou brukar Barcelona visa klassen, precis liksom i de två senaste matcherna – 5-0-vinst över Celta Vigo och 6-1-dito över Sporting Gijón innan dess. Snacka om att flexa musklerna, att sätta skräck i PSG – utgångsläget till trots.

Det är absolut ingen omöjlighet att Barcelona vänder på det här. Med den eminenta topptrion, där Leo Messi står i spetsen, är det mesta möjligt – såvida de är på lekhumör.

Som oddssättare hade jag inte plitat ut en enda punkt över 8,00x för att Barcelona ska vidare.

Då är det bara att tacka och bocka för Unibet – de sticker ut med brutala 12,00 gånger pengarna för spelet. Genom att klicka – här – får du 200% extra upp till 1 000 kronor + 50 free spins i välkomstbonus hos dem!

Gillar du våra speltips? Passa på att hämta en bonus som vi rekommenderar här på hemsidan. Varför inte hos klassiska Expekt? Här får du hela 500 kronor att spela för med bara 100 insatta! Perfekt för dig som bara vill testa om det är ett spelbolag för just dig.

UPPDATERING: Tisdagens båda spel prickade rätt – till oddsen 4,10 & 3,30. Nu riskerar ni väl inte att missa spela det här liret?

Speltips – snabbfakta

Spelstopp: 20:45, onsdag 8/3

Match: Barcelona – PSG

Speltips: Barcelona att avancera vidare

Odds: 12,00

Bolag: Unibet


Rygga spelet här - hämta din bonus!


Sätt in 500 kr, få 1 000 kr bonus hos Unibet.
Hämta din bonus här!

Räkna ut din vinst

Följ oss på sociala medier