3/2 2019 Leicester Manchester United Speltips

Speltips, Bayer Leverkusen – Wolfsburg 2/4: Ett riktigt, riktigt stort överodds

4,50x – hur är det ens möjligt? Vi har vaskat fram ett helt fantastiskt speltips och brutalt överodds till söndagens Bundesligakamp mellan besvikelserna Bayer Leverkusen och Wolfsburg.  

  Hämta en ny bonus – Här hittar ni vår bonusguide!

Båda tippade att utmana om Europaplatserna inför spelåret. Nu? Nere och slåss för överlevnad. Det är brutala fiaskon som Leverkusen och Wolfsburg stått för, annat kan man inte påstå.

Situationen är snäppet värre för Wolfsburg, som står placerade på platsen precis ovanför kvalstrecket, med två poäng som skiljer dem åt från den där kvalplatsen som en handfull parter är inblandade i striden om att undvika. Leverkusen är några hack och två poäng ovanför just ”Vargarna”.

Helt öppet menar vi – oddssättarna annorlunda

Känslan här – det kan sluta hur som helst. Helt öppet.

Och när spelbolagen då plitar ut Bayer Leverkusen som klara favoriter, är det ju bara att blicka åt andra hållet och tälja spelvärdet. I vilken form, det är upp till var och en. Dubbelchans, plushandikapp eller rentav en rak tvåa. Allt kan tänkas.

Vi finner mest intresse i den raka tvåan. Inte bara för att vi fokusera på högoddsare här på sajten, utan också för att det känns så ovisst och att oddset är så pass brutalt. Då kan man höja nivån lite.

Givetvis stärks Leverkusen av att spela på hemmaplan, men formen före uppehållet var inte alls bra. 0-2-4 i formraden, två CL-matcher och resten i serien, och det har sett uddlöst framåt, kombinerat med en hel del slarv i matcherna.

Wolfsburg, då? De lyckades faktiskt steppa upp flera klasser innan uppehållet – vann med 1-0 över såväl Darmstadt 98 och RB Leipzig. Mot de sistnämnda, till och med på bortaplan. Formen konserverad?

Summa summarum – den raka tvåan spelas till brutalt höga 4,50 gånger fläsket hos Betway.

  Rygga spelet hos Bet365 – Få 1 000 kr bonus!

Speltips – snabbfakta

Spelstopp: 17:30, söndag 2/4

Speltips: Wolfsburg vinner, rak tvåa

Odds: 4,50

Bolag: Betway

Räkna ut din vinst

Följ oss på sociala medier