24/6 2018 Japan Senegal Speltips

Speltips, Bayern München – Atlético Madrid 6/12: Upplagt för skräll, eller?

West Ham stod stundtals upp bra mot Arsenal, men föll ihop som ett korthus i den andra halvleken och där missade vår 5,25-etta. Däremot prickade ettan i Sunderland – Leicester till suveräna 3,45 x polletterna.

Söndagstankarna blir sena – och de berör tisdagens Champions League-batalj mellan Bayern München och Atlético Madrid. Höjer svårighetsgraden ett par snäpp.

Vad Bayern München kan uträtta när spelarna vaknar på rätt sida, det vet vi om och har full respekt för. Men det har tenderat att se svajigt ut på sistone och mål släpps in i mer eller mindre varenda match, vilket såklart inte är ett friskhetstecken.

Så dominanta som de brukar vara, det har Bayern absolut inte varit på senare tid. Exempelvis blev de helt sönderkontrade av ryska Rostov i den senaste CL-omgången och förlorade faktiskt med 2-3 – siffror som kunde ha blivit större.

Nu är förstaplatsen spikad för Atlético Madrid och Bayerns andraplats likaså. I potten finns med andra ord – ingenting.

Gästerna trivs utmärkt med att ställa upp försvarsmuren och kontra. Ett uppretat motstånd tenderar att bli otåligt. Slutsats?

Den raka tvåan spelas till fantastiska 6,20 x polletterna hos Unibet.

Unibet har fantastiska odds på skrällar och asiatiska handikappspel. Öppna ditt konto hos dem och få 1 000 kronor i välkomstbonus här!

Speltips – snabbfakta

Spelstopp: 20:45, tisdag 6/12
Match: Bayern München – Atlético Madrid
Speltips: Atlético Madrid vinner, rak tvåa
Odds: 6,20
Bolag: Unibet


Rygga spelet här - hämta din bonus!


Sätt in 500 kr, få 1 000 kr bonus hos Unibet.
Hämta din bonus här!

Räkna ut din vinst

Följ oss på sociala medier