23 januari 2019 Burton Albion Manchester City Speltips

Speltips, Real Madrid – Bayern München 18/4: Fyrdubbla insatsen

En vinnare ska koras i Champions League-kvartsfinalen mellan Bayern München och Real Madrid – och det är fördel spanjorerna. Sätter de spiken i kistan? Vi testar hur som helst ett speltips till 4,00 x smeten.

  Hämta en ny bonus – Här hittar ni vår bonusguide!

Blir lite korta tankar här.

Real Madrid stod för en brutal skräll på Allianz Arena i München och vann, som säkert bekant, med 2-1 över Bayern, trots att man hamnade i uppförsbacke i den första halvleken. Kvitteringen kom fort i andra och 30 minuter från slutet blev Javi Martínex utvisad, vilket bäddade för spanjorernas forceringsbalja via Cristiano Ronaldo.

Det var på flera sätt och vis en enorm skalp. Dels; bara att vinna ett bortamöte i en Champions League-kvartsfinal, men framförallt på Allianz Arena! Galet. Bayern brukar vara närmast omöjliga att rucka på inför hemmapubliken.

Kryss?

Vad kan vi vänta oss här?

Tänker; ett Bayern München som måste framåt, vill ha boll, men samtidigt har respekt för Real Madrids sylvassa omställningsspel – är det möjligen bäst i hela fotbolls-Europa? – och att det är med viss försiktighet de kliver på framåt.

Real Madrid lär försöka täta till defensiven och bör ses med stör chans till det. Laget är fantastiskt bra och en av de absolut hetaste titelkandidaterna och hemmaplansfördelen i dessa sammanhang är enorm.

Men fullt intresserade av att kliva på framåt vid, låt oss säga, 1-1 i matchen – det kommer de inte vara.

Oavgjort, rakt kryss, spelas till 4,00 x insatsen hos Betway.

  Rygga spelet hos Betway – Få 1 000 kr bonus!

Speltips – snabbfakta

Spelstopp: 20:45, tisdag 18/4

Speltips: Oavgjort, rakt kryss

Odds: 4,00

Bolag: Betway

Räkna ut din vinst

Följ oss på sociala medier