11/7 2018 Kroatien England Speltips

Speltips, Bordeaux – PSG 24/1: Osar cupskräll?

Måndagstipset hoppades, så vi passar på att skicka ut två här till tisdagen. Om ni missat vårt speltips inför tisdagens SHL-batalj mellan Skellefteå och HV71 – kan ni läsa det här!

Nu? Mot Frankrike och ligacupfajten mellan Bordeaux och PSG, var vi höjer ett varningens finger för – skrällbud.

Sex vinster och hållna nollor i följd för PSG, det är siffror att skryta med. Utan tvekan. Semifinal här i cupen och det är klart att det satsas, men visst är tankarna fortfarande fast i serien, där situationen är så prekär?

Såvida PSG inte står på toppen av kullen där, kan de inte dra på för fulla rullar i de inhemska cuperna. Och att de inte är i närheten av så dominanta numera, det visar också på att PSG ofta överskattas av marknad och oddssättare. Tabellen ljuger ju sällan.

Bordeaux känns heta; undvikit att förlora på fem raka matcher och varit en tuff bortaresa för PSG de senaste åren. 1-1 blev det senast i det identiska mötet, 3-2 dessförinnan.

Och med den situation Bordeaux har i serien, ett rätt hopplöst mittenskikt, borde cupen vara prioriterad – en biljett ut i Europa.

Bordeaux att avancera vidare liras till 4,33x hos Betway.

Saknar du ett konto hos Betway? Då är det bara att klicka här för att få 2 000 kronor att spela för, med bara hälften insatt!

Speltips – snabbfakta

Spelstopp: 21:00, tisdag 24/1
Match: Bordeaux – PSG
Speltips: Bordeaux att avancera vidare
Odds: 4,33
Bolag: Betway


Rygga spelet här - hämta din bonus!


Betway ger våra läsare en unik bonus värd 1 500 kr bonus.
Hämta din bonus här!

Räkna ut din vinst

Följ oss på sociala medier