20/10 2018 Speltips West Ham Tottenham

Speltips, Bournemouth – Swansea 18/3: Obefogat stort favoritskap – skräll på gång?

18:30 är det avspark i en av lördagens mindre heta fajter – Bournemouth mot Swansea – men stort spelvärde har luskats fram, och det i ett spel till oddset 3,65.

  Hämta en ny bonus – Här hittar ni vår bonusguide!

För er som är intresserade av matchen och vill spetsa till den med ett – detta? – speltips, så visas den på Viasat Premium. Men för ärlighetens skull finns det kanske lite mer lockande val… Trevlig sportlördag, som vanligt.

Ner på den undre tabellhalvan. Galet betydelsefulla poäng som hittas i potten, i synnerhet för Swansea, vars situation är lite mer pressad. Lagen har tre respektive sex pinnar ner till nedflyttningsområdet, så visst lever båda två i riskzonen.

Däremot – hör de hemma i botten?

Möjligen på den undre tabellhalvan, men knappast som större nedflyttningskandidater. Speciellt så ska det finnas mer att krama ur Swansea, vilka jag ser en stor utvecklingspotential i. Startskottet tas redan i slutet av det här spelåret? Vi har redan fått se, i enskilda matcher, vilken kapacitet som finns i dem.

Swansea sprattlar till

Höga höjder. Djupa dalar. Det är så såväl Bournemouth som Swansea uppträtt på senare tid.

Swansea vaknade till liv från de döda med tränarbytet till Paul Clement och trots ett tufft spelschema kunnat leverera resultat. Omställningsspelet har sett extra vasst ut – och då är det väl oerhört passande att en så pass possessioninriktad motståndare står på andra sidan planhalvan?

Att 1-2-förlusten borta över Hull City var en käftsmäll för Swansea, det är odiskutabelt. Men det var med visst oflyt och sedan ska man ha respekt för Hulls hemmastyrka. Svår typ av match. Illa tajmad.

Bournemouth lyckades efter många om och men vinna med 3-2 över West Ham förra veckan, men annars är det djupare dalar än höga höjder, så att säga. Åtminstone om vi tittar på den närmsta tiden som varit.

Känns rätt öppet, detta…

Därför spelas – Swansea att vinna, den raka tvåan, till 3,65 gånger fläsket hos LeoVegas. Det är alldeles för bra betalt för att inte kasta in polletterna på.

  Rygga spelet hos LeoVegas – Få 1 000 kr bonus!

Speltips – snabbfakta

Spelstopp: 18:30, lördag 18/3

Speltips: Swansea vinner, rak tvåa

Odds: 3,65

Bolag: LeoVegas

Räkna ut din vinst

Följ oss på sociala medier