24 februari 2019 Chelsea Manchester City Speltips

Speltips, Brommapojkarna – Helsingborg 18/2: Välbetalt tecken i Svenska Cupen

Som vi väntat – Svenska Cupen är här! Undertecknad har blivit väldigt förtjust i cupen sedan gruppspelet implementerades och det är klart; desto kortare uppehåll, desto bättre. Abstinensen stillas…

Framförallt är svensk fotboll tacksam att spela på, med närheten som finns till klubbarna. Går hyfsat lätt att få edge mot spelbolagen – och ser vi till just Svenska Cupen, brukar det framförallt finnas fint skrällvärde att tälja.

Nu är det inte exakt de tankarna vi tar med oss till lördagen, men det är alltjämt en högoddsare som ska investeras i. Som alltid här på sajten.

Två nykomlingar från Superettan som möter varandra; Helsingborg, som trillade ur Allsvenskan, och Brommapojkarna, som vann Division 1 Norra.

Att jag har haft full koll på lagen är under försäsongen vore att ljuga, men relativt bra koll – absolut. Brommapojkarna har en tunn trupp just nu, men det finns en del kvalitet; Tim Söderström och Gustav Sandberg Magnusson är två spelare som blir intressanta att följa i Superettan.

Helsingborg har fortfarande ett till stora delar vettigt material; bröderna Wede, Mikael Dahlberg och Peter Larsson som exempel.

De inledande matcherna av en tävlingssäsong är alltid ovissa. Brommapojkarna stärks av hemmaplan, Helsingborg har det bättre materialet.

Tror det blir en match där det råder osäkerhet runt vart taktpinnen ska vara. Avvaktande och försiktigt? En hel del ringrostighet…

Oavgjort, rakt kryss, spelas till 3,30 x insatsen hos Betway.

Hos Betway får ni 1 000 kronor i välkomstbonus – klicka här!

Speltips – snabbfakta

Spelstopp: 16:00, lördag 18/2
Match: Brommapojkarna – Helsingborg
Speltips: Oavgjort, rakt kryss
Odds: 3,30
Bolag: Betway


Rygga spelet här - hämta din bonus!


Betway ger våra läsare en unik bonus värd 1 500 kr bonus.
Hämta din bonus här!

Räkna ut din vinst

Följ oss på sociala medier