2/9 2018 Burnley Manchester United Speltips

Speltips, Brynäs – Linköping 20/3: Smällkaramell till 4,50 gånger pengarna

Mycket fotboll på sistone – nu slirar vi över till ishockeyns värld och SHL-slutspelet. Brynäs står som värd i den andra kvartsfinalmatchen mot Linköping och då skruvar vi upp nivån med en 4,50-oddsare.

  Hämta en ny bonus – Här hittar ni vår bonusguide!

Grundserien – femman mot fyran. Tre pinnar dem emellan. Visst borde den här kvartsfinalserien ha alla möjligheter att bli en spännande historia? Kanske får vi till och med se sju matcher.

Det här är möte nummer två och den inledande matchen var allt annat än en tajt historia. Brynäs, på bortais, vann med förkrossande 6-0 efter att ha startat med bravur. Men ska vi vara helt ärliga; det handlade i första hand om Linköpings totala lojhet.

Krävs någonting helt annorlunda i ett SHL-slutspel…

Krysset känns bra

Match ett är bara att lämna åt historien för Linköping. Uppträder på ett helt annat sätt nu?

Känslan är att det är ett Linköping som kommer ta det säkra före det osäkra här och det talar för en tajtare match än senast – en mer målsnål och rentav jämnare. Blödningen ska stoppas.

Så på många sätt och vis vore krysset en logisk utgång av matchen efter 60 spelade minuter. I ett slutspel kan det tendera att bli mindre risktagande vid ett oavgjort resultat närmare slutet.

Brynäs vinner mycket på deras omställningsspel och här kommer de utan tvekan få mindre utrymme till att få det att blomstra.

Oavgjort efter fulltid, krysset, spelas till smakrika 4,50 gånger pengarna hos Betway – ett spelbolag som vi rekommenderar varmt att ha i portföljen.

  Rygga spelet hos Betway – Få 1 000 kr bonus!

Speltips – snabbfakta

Spelstopp: 19:00, måndag 20/3

Speltips: Oavgjort, rakt kryss

Odds: 4,50

Bolag: Betway

Räkna ut din vinst

Följ oss på sociala medier