28/9 2018 Speltips Hertha Berlin Bayern München

Speltips, Burnley – Tottenham 1/4: Vansinniga odds – det utnyttjas!

Det här får ni inte missa! Ett superodds är uppdukat när Burnley får besök av Tottenham i återstarten av Premier League under lördagen.

  Hämta en ny bonus – Här hittar ni vår bonusguide!

Det är nästan lite tröttsamt, men det är bara att tacka och bocka. För vilken gång i räkningen ställer spelbolagen ut Burnley som stora underdogs hemma på Turf Moor, där de bevisligen är så starka?

När Premier League återstartar efter uppehållet, ställs de mot ett Tottenham som dessutom förmår att agera svajigt på resande fot.

Å andra sidan kan man titta närmare i tabellen – ett Tottenham, just nu tvåa, som ska säkra deras direktplats till Champions League, mot ett Burnley som cirkulerar runt på den undre tabellhalvan. Går ju alltid att vrida och vända på det lite hur som helst…

Burnley urstarka på Turf Moor

5,80-4,00-1,70 – står 1X2-oddsen i just nu. Det är inte annat än missvisande menar jag, och det vore dumt att inte försöka utnyttja spelbolagens brutala miss med att höja nivån på spelet också.

Nu var Burnley inte superheta precis före uppehållet – inte en enda av de sex avslutande seriematcherna lyckades man vinna, tre kryss och tre förluster. Då ska det dock nämnas att fem av dessa var på bortaplan och att man förtjänade klart mer än så. Hemmamatchen spelades mot serieledande Chelsea och den slutade oavgjort, 1-1.

Innan dess? Fem raka vinster på Turf Moor. I flera av dessa fall, samt tidigare under säsongen, har vi utnyttjat det faktum att Burnley är extremt underskattade – både här på Superspelen och vår systersajt Spelbloggare.

Tottenhams matchrad är fin, det ska inte sopas under mattan med – men i vissa fall har prestationerna inte varit alltför solida. Framförallt har man haft vissa problem på bortaplan och här väntar en av de tuffare resorna i serien. Att den raka tvåan då står nere och lurar i 1,70x? Vansinne!

Alla möjliga spel till Burnleys favör är av intresse, dubbelchansen eller diverse plushandikapp – men vi ser möjligheten att skruva upp nivån lite, så missvisande som oddsen ändå är…

Den raka ettan måste testas till 5,80 gånger pengarna, vilket erbjuds av Mobilebet.

  Rygga spelet hos Mobilebet – Få 200% upp till 600 kr bonus!

Speltips – snabbfakta

Spelstopp: 16:00, lördag 1/4

Speltips: Burnley vinner, rak etta

Odds: 5,80

Bolag: Mobilebet

Räkna ut din vinst

Följ oss på sociala medier