28/9 2018 Speltips Hertha Berlin Bayern München

Speltips, Crystal Palace – Leicester 15/4: Underlig oddssättning

Vi spolar fram till lördagen, där Crystal Palace ställs mot Leicester. De förstnämnda presenteras som stora favoriter och det får oss att blicka åt det andra hållet – och klipper ett värdespel till 4,10 x insatsen.

  Hämta en ny bonus – Här hittar ni vår bonusguide!

Fem vinster på de sex senaste matcherna och nu ska mycket till för att Crystal Palace, som varit så illa utsatta, ska trilla ur Premier League. Med en match mindre än tredjejumbon, sex pinnar ner till dem.

Vilket arbete Sam Allardyce stått för! Räddat klubben totalt.

Leicester är ett nytt fotbollslag sedan Claudio Ranieri lämnade klubben – och det i positiv bemärkelse. Sex raka vinster radades upp innan 2-4-förlusten mot Everton på Goodison Park förra veckan, men då roterade man också i startelvan till följd av att fokus var på veckans CL-fajt mot Atlético Madrid; 0-1-förlust borta.

Målpartaj?

Att Leicester har fokus på returen mot Atlético Madrid är tveklöst, men det råder en sådan framåtanda i truppen och offensivt är materialet såväl brett som spetsigt. Trots rotation – två mål mot Everton på Goodison Park. Varför inte detsamma här, då?

Crystal Palace ska ha enormt beröm för sättet de vänt på saker och ting; hur de från en prekär situation ser till att rädda kontraktet.

Förra veckan vann de, Palace, med förkrossande 3-0 i derbyt över Arsenal – en fantastisk prestation. Men undra om en baksmälla inte är en möjlig reaktion på det? Kanske har resultaten varit lite väl bra på sistone? Nu spelar de dessutom utan större press.

Med den klass och omställningsskicklighet som finns i Leicester kan jag se dem plocka hem alla tre poängen här, rotations- och motivationsfaktorn till trots. Vad vi fått lära oss, så ska de aldrig underskattas.

Men målen känns, utan tvekan, närmare till hands än bortasegern. Känslan är att en liknande matchbild som den mot Everton, där det var löjlig fart och fläkt, väntar oss.

3-2/2-2/2-3?

Hos LeoVegas – ett spelbolag vi rekommenderar varmt att spela hos – får vi 4,10 gånger pengarna för att Leicester ska smälla in minst två baljor och det är alldeles för högt för att motstå.

  Rygga spelet hos LeoVegas – Få 1 000 kr bonus!

Speltips – snabbfakta

Spelstopp: 16:00, lördag 15/4

Speltips: Leicester över 1,5 mål

Odds: 4,10

Bolag: LeoVegas

Räkna ut din vinst

Följ oss på sociala medier