9 augusti 2018 Celtic AEK Aten Speltips

Speltips, Crystal Palace – Manchester City 28/1: Läge att höja nivån

Cupfotboll betyder ofta – spelvärda skrällar. Inte alltid, men de dyker upp allt tätare än i diverse toppdivisioner runtom i Europa.

Det är sällan som jag brukar kliva in alltför tidigt, men till den fjärde rundan av FA-cupen har undertecknad hittat ett suveränt speltips, alltså den 28:e januari. Att oddset kan droppa, om än inte alltför mycket, påverkar till att vi vill spela redan nu – och rekommenderar er detsamma.

Manchester City besöker Crystal Palace – botten mot toppen från Premier League – men det är inte alls så säkert att det här blir en ”walk in the park” för Pep Guardiola och hans mannar, utan undertecknad menar att det här mycket väl kan bli till en skräll som räcker ända in i kaklet.

Nu imponerar inte Crystal Palace alls, men de har varit bra i FA-cupen förut. Krävdes förvisso omspel för att slå undan benen på Bolton. Året dessförinnan kom de däremot till final, där de sedermera föll mot Manchester United på övertid.

Hur som helst, Crystal Palace är bättre än tabellen vill antyda. Finns kapacitet i truppen och kanske kommer en lite försenad effekt på tränarbytet?

Och som nämnt; cupen och skrällar – hand i hand…

Varför får vi känsla just här då? Givetvis på grund av Manchester Citys löjliga svajighet. De kan stundtals prestera på toppnivå, vilket de ska med den där truppen, och andra falla ihop som ett korthus. De flesta fallen kommer på bortaplan, liksom senast – när det här tipset är skrivet – och man föll med 0-4 mot Everton.

Anmärkningsvärt då var att Pep Guardiola tycks ha uppträtt oerhört skumt efter matchen, nästan gratulerade spelarna, som fortfarande påstås vara förvirrade. Kanske håller ett litet hack mellan trupp och tränare på att skapas?

Den raka ettan spelas till 6,00 x insatsen hos Betway.

Öppna ditt konto hos Betway via denna länk – sätt in 1 000, få 2 000 kronor att spela för!

Speltips – snabbfakta

Spelstopp: 16:00, lördag 28/1
Match: Crystal Palace – Manchester City
Speltips: Crystal Palace att vinna, rak etta
Odds: 6,00
Bolag: Betway


Rygga spelet här - hämta din bonus!


Betway ger våra läsare en unik bonus värd 1 500 kr bonus.
Hämta din bonus här!

Räkna ut din vinst

Följ oss på sociala medier