12/1 2019 Tottenham Manchester United Speltips

Speltips, Cypern – Estland 25/3: God känsla till 3,20 gånger fläsket

Cypern mot Estland. Det kan ju bli hetare än så… Men när länderna möter varandra i VM-kvalet har höjer vi spänningen med skoj speltips.

  Hämta en ny bonus – Här hittar ni vår bonusguide!

Det spelas en handfull VM-kvalmatcher i helgen och om ni missat att läsa vårt speltips från Sveriges match mot Vitryssland lördag kväll, har ni det – här! Oddset är helt enkelt för bra för att missa.

Lördag nu, 18:00 är det avspark mellan Cypern och Estland. Två länder som må vara lite bättre än de absoluta bottennappen i Europa, men inte mycket mer än så. Finns viss kvalitet i trupperna, dock inte i närheten av toppnivå.

I grupp H, som de huserar i, är det en liten match i tabellen mellan just Cypern och Estland – om att inte bli nästjumbo, utan fyra. Gibraltar kommer landa toksist, det är skrivet i sten, och de ovanför, Bosnien närmast, ska man inte kunna rå på. Eller?

Uddlöst Cypern

Vid första anblick på oddsen, nåddes jag av idén – oavgjort. Efter lite överläggande med mig själv, är det också där valet av spelobjekt landar. Känns som en klassisk kryssmatch.

Varför detta, då?

På hemmaplan kommer Cypern vilja föra spelet, men de har sett oerhört stabbiga och uddlösa ut i deras matcher. Defensiven har dock hållits ihop på ett acceptabelt sätt. Ännu inte blivit rent förnedrade i någon match, till skillnad från Estland som föll med 0-5 mot Bosnien och 1-8 mot Belgien.

Och med den uddlösheten som visats upp, då kommer chanserna bli svårskapta mot ett förmodat organiserat och disciplinerat Estland.

Gästerna är, utan tvekan, nöjda med en poäng här på förhand och såvida det står oavgjort i matchen, har jag svårt att se dem bjuda upp alltför mycket till dans.

Krysset spelas alltså till 3,20 gånger pengarna hos Mobilebet.

  Rygga spelet hos Mobilebet – Få 200% upp till 600 kr bonus!

Speltips – snabbfakta

Spelstopp: 18:00, lördag 25/3

Speltips: Oavgjort, rakt kryss

Odds: 3,20

Bolag: Mobilebet

Räkna ut din vinst

Följ oss på sociala medier