2/9 2018 Burnley Manchester United Speltips

Speltips, dubbel: Benevento – Napoli & Monaco – Lyon 4 januari

Kvällsdubbel från Frankrike & Italien – till oddset 3,30! Vi har kvällsmatcher från både Serie A och Ligue 1, från vilka två intressanta spelobjekt poppat upp. På menyn: Benevento – Napoli och AS Monaco – Olympique Marseille. Handikappspel och hörnor.

  Hämta en ny bonus – Här hittar ni vår bonusguide!

Benevento – Napoli, 20:45: Napoli -1,5 mål (asian handicap) till 1,50

Botten mot toppen, jumbon mot serieledarna. Givetvis råder klasskillnad här. Enorm sådan. Benevento har förvisso steppat upp en del, men efter att ha plockat årets två första vinster kort efter varandra har de nu åkt på två raka 0-3-förluster – mot Bologna och Torino. Knappast några höjdarmotståndare.

Detta medan Napoli fortsätter hålla Juventus på avstånd i Serie A-toppen – nu med en pinnes skillnad. I seriespelet har det blivit sex vunna på raken och att Benevento skulle förmå att stoppa dem i rådande form har vi svårt att se…

Går av bara farten? Napoli -1,5 mål (asian handicap) blir det första spelet av två i vår dubbel. Spelet sitter då om de vinner med minst två baljor. Oddset är 1,50 hos LeoVegas.

Monaco – Lyon, 21:00: Lyon över 4,5 hörnor till 2,20

Dubbelns stora värde hittar vi i den franska toppmatchen mellan Monaco och Lyon. Grundtanken är att ännu en öppen och chansrik batalj väntar mellan parterna, med en hel del situationer runtom respektive straffområde.

Sist de möttes, för ett par veckor sedan, vann Lyon med 3-2 – på bortaplan. Fem hörnsparkar blev det också. Mot en toppkonkurrent i inte helt perfekt form väntar vi oss att Lyon kan tänkas bidra med att pusha upp tempot i matchen.

Det ska nämnas att Lyons hörnsnitt på bortaplan i Ligue 1 endast är på 3,8, men här väntar vi oss en lite speciell typ av bortamatch – med rejäl fart och fläkt, samt att Lyon ska ses med betydande risk att hamna i uppförsbacke. Jakten innebär ofta att hörnorna kommer som på beställning…

2,20 köper vi för övern.

  Rygga spelet hos LeoVegas – Få 1 000 + 200 kr bonus!

Speltips – snabbfakta

Spelstopp: 20:45, söndag 4 januari

Speltips: Dubbel:
Napoli -1,5 mål (asian handicap) – 1,50
Lyon över 4,5 hörnor – 2,20

Odds: 3,30

Bolag: LeoVegas

Räkna ut din vinst

Följ oss på sociala medier