24 februari 2019 Chelsea Manchester City Speltips

Speltips, dubbel: Burnley – Brighton & Crystal Palace – Leicester 28/4

Lördagens klassiska dubbel från oss på Superspelen hämtar vi från Premier League och två mindre uppsnackade matcher i Burnley – Brighton & Hove Albion samt Crystal Palace – Leicester City. Oddset för det hopsnickrade spelet är – 4,18.

  Hämta en ny bonus – Här hittar ni vår bonusguide!

Match 1: Burnley – Brighton
Spel: 1
Odds: 2,27
Avspark: 16.00

Här har vi, i mitt tycke, kanske dagens bästa speltips.

Skillnaderna Burnley och Brighton emellan är enorma. Vi har, med stor lycka, tryckt på att Burnley är extremt underskattade – och det fortsätter de vara, oddssättarnas bedömning av den här matchen att döma.

Förvisso är det med två tapp, förlust mot Chelsea hemma och kryss mot Stoke City borta, som Burnley kommer till spel – men det blåser knappast krisvindar och de kan säkra en Europaplats här. De matcherna följde också upp fem raka vinster, ska nämnas.

Brighton väger lätt. Vore det inte för deras fantastiska period runt slutet av januari till början av mars hade kontraktet kunnat vara i fara, men nu verkar allt lösas utan större problem ändå. Facit nu? Sex raka utan seger. Två kryss och fyra förluster.

Turf Moor är en hemsk plats för de flesta Premier League-lagen att besöka och Burnley borde absolut kunna hitta tillbaka i vinnarmelodin.

Match 2: Crystal Palace – Leicester
Spel: Leicester +0,5 mål (asian handicap)
Odds: 1,84
Avspark: 16.00

Kloss nummer två i dubbeln blir alltså en dubbelchans på Leicester City – ett spel identiskt med X2:an, fast med bättre odds.

Crystal Palace ser absolut inte fy skam ut, men har faktiskt bara vunnit två av de 12 senaste spelade matcherna. Då är det, trots hemmaplan, lite oförståeligt varför de skulle vara så pass stora favoriter mot ett i ärlighetens namn bättre lag.

Det kan kanske förklaras i att Leicester tappat en del på sistone: senast kryss mot Southampton och dessförinnan uddamålsförluster mot Burnley samt Newcastle. Däremot vet vi om att Leicester kan sprattla till när som helst och en sak är klar; att de inte ska vara så här underdogs.

Helt tätt på förhand och värdet på Leicester, med andra ord.

Dubbel:

Burnley att vinna till 2,27
Leicester +0,5 mål (asian handicap) till 1,84
Odds: 4,18
Spelbolag: LeoVegas – Sätt in 1 000, spela för 2 000 +  få ett spel i mobilen värt 200 kronor!

  Rygga spelet hos LeoVegas – Få 1 000 + 200 kr bonus!

 

Räkna ut din vinst

Följ oss på sociala medier