24 februari 2019 Chelsea Manchester City Speltips

Speltips, dubbel: Burnley – Southampton & Bournemouth Newcastle 24/2

Lördagens dubbel till speltips från Premier League är här! Matcherna inplockade är Burnley – Southampton samt AFC Bournemouth – Newcastle United.  Oddset? 3,79!

  Hämta en ny bonus – Här hittar ni vår bonusguide!

Match: Burnley – Southampton
Avspark: 16:00, lördag 24/2
Speltips: Burnley +0 mål (asian handicap)
Odds: 2,06

Det är inte svårt att förstå hur oddssättarna resonerar när de presenterar ett pånyttfött Southampton som favoriter, men vi ser det ändå som helt missvisande.

”The Saints” har fått en stor vitamininjektion och har bara förlorat en av de åtta senaste matcherna, vilket dessutom var mot ett stjärnspäckat Liverpool. Dock har tre av de fyra matcherna som vunnits spelats i FA-cupen och då har förutsättningarna varit helt annorlunda kontra i Premier League.

Kvar på nedflyttningsplats, som tredjejumbo, är Southampton och Burnley är faktiskt hela tio pinnar före dem i tabellen – ett Burnley som tycks underskattas mer eller mindre varenda vecka.

Nu har Burnley hela 11 matcher utan vinst, fem kryss och sex förluster, vilket förstås oroar – men spelschemat har varit en ren och skär mardröm. På hemmaplan är de normalt urstarka och sist de var på Turf Moor hämtades en pinne in mot Manchester City.

Här ser vi Burnley med toppchans att bryta deras svit samt sätta käppar i hjulen för Southamptons kamp för nytt kontrakt.

Match: AFC Bournemouth – Newcastle United
Avspark: 16:00, lördag 24/2
Speltips: Newcastle +0,5 mål (asian handicap)
Odds: 1,84

Givet andraspel i denna dubbel. Newcastle ska absolut inte räknas bort när de besöker Bournemouth på Vitality Stadium.

Av Bournemouth kan man få lite vad som helst. Sist, strax under för två veckor sedan, föll de med 1-4 mot ett krisdrabbat Brighton och det stärker knappast upp moralen. Förvisso tid att slicka såren – men vi får höja en varningsflagga för formen.

Newcastle har radat upp tre raka matcher utan förlust och har stärkt deras aktier när kontraktet ska säkras. Senast plockade de en storskalp via en 1-0-vinst över Manchester United. Dessförinnan – kryss mot Crystal Palace samt Burnley.

Sedan slutet av december har det bara blivit två förluster – på nio matcher – för Newcastle och dessa har kommit borta mot Chelsea respektive Manchester City.

God skrällchans…

Dubbel:
Burnley +0 mål (asian) i Burnley – Southampton
Newcastle +0,5 mål (asian) i Bournemouth – Newcastle
Odds: 3,79
Spelbolag: Bethard (Sätt in en tusenlapp, spela för 2 250 kronor!)
Spelstopp: 16:00, lördag 24/2

  Rygga spelet hos Bethard – Få 1 250 kr bonus!

Räkna ut din vinst

Följ oss på sociala medier