24 februari 2019 Chelsea Manchester City Speltips

Speltips, dubbel: Huddersfield – Swansea & Newcastle – Southampton 10 mars

Är ni redo? Lördagens dubbel från Premier League! Matcherna, båda i bottenstriden av tabellen, vi riktar förstoringsglaset på är Huddersfield Town – Swansea City samt Newcastle United – Southampton. Oddset? 3,44!

  Hämta en ny bonus – Här hittar ni vår bonusguide!

Match: Huddersfield Town – Swansea City
Speltips: Huddersfield +0 mål (asian handicap)
Odds: 1,72
Spelbolag: Betser
Avspark: 16:00, 10/3 2018

Något av lagen denna eftermiddag, Huddersfield eller Swansea, kan ta avstamp från bottenstriden – mot det nya kontraktet i finrummet.

Lagen står båda på 30 inspelade pinnar, med tre ner till bottenträsket, den nedersta trion och nedflyttningsplatserna. Framförallt är det förstås en trea som ska in, men också se till att motståndarna inte får in den.

En annan gemensam faktor är att de båda bättrat på deras form. Huddersfield har spelat in flera vinster på sistone, i både FA-cupen och Premier League, medan förlusterna de flesta av förlusterna 2018 kommit mot toppmotstånd.

Det som får vågskålen att luta över till Huddersfields favör är – hemmaplansfördelen. På resande fot har Swansea sex raka utan torsk samt blott en vinst på de 14 senaste matcherna.

1,72 gånger pengarna för Huddersfield att vinna, försäkrade att få pengarna tillbaka vid oavgjort, är bra och passar utmärkt som en av två pelare för vår PL-dubbel.

Match: Newcastle – Southampton
Speltips: Båda lagen gör mål – ja
Odds: 2,00
Spelbolag: Betser
Avspark: 16:00, 10/3 2018

Och det andra speltipset till vår dubbel blir alltså att såväl Newcastle som Southampton målar på St. James’ Park till dubbla insatsen. Även här handlar det om ett bottenmöte – faktiskt de lag som hittas precis ovanför strecket. Gästerna på plats 17 och Newcastle på plats 16.

Lagen har dock spänt musklerna – nåja… – på sistone och Newcastle har bara en förlust på de fem senaste matcherna medan Southampton kan stoltsera med en på de tio senaste. Båda dessa har kommit mot formstarka och ett klart bättre Liverpool.

Här väntar vi oss att båda parter kommer jaga trean. Newcastle, på hemmaplan, mot en bottenkonkurrent och Southampton med deras nyvunna självförtroende. Betyder det en öppen matchbild – och mål?

Dubbel:
Speltips: Huddersfield +0 mål till 1,72 i Huddersfield – Swansea
Speltips: BLGM till 2,00  i Newcastle – Southampton
Odds tillsammans: 3,44
Spelbolag: Betser (Sätt in 1 000, spela för 2 000 kronor!)
Spelstopp: 16:00

  Rygga spelet hos Betser – Få 1 000 kr bonus!

Räkna ut din vinst

Följ oss på sociala medier