3/2 2019 Leicester Manchester United Speltips

Speltips, dubbel: Southampton – Liverpool & Newcastle – Manchester United 11 februari

Till söndagens Premier League bjuder vi på Superspelen på en dubbel som betalar oss 4,1 gånger det investerade kapitalet – från matcherna mellan Newcastle och Manchester United samt Southampton och Liverpool.

  Hämta en ny bonus – Här hittar ni vår bonusguide!

Förra helgens dubbel prickade alldeles perfekt och spelformen har konservats. Uppradade högoddsare har genererat pengar till er läsare under veckan – och här håller vi tummarna för att det blir så på nytt.

Match: Newcastle – Manchester United:
Speltips: Newcastle under 0,5 mål
Odds: 2,16

Stor skillnad parterna emellan här, men Manchester United är sällan de som vinner med överdrivna siffror. Styrkan är snarare i försvarsspelet, även om det finns stor offensiv kraft i spelarmaterialet, och det kan förstås i stora delar förklaras i spelmodellen och filosofin.

På senare tid verkar det ha varit närmast omöjligt att få hål på ”De röda djävlarna” – i 7/8 senaste matcherna har de hållit nollan. Övrig match spelades mot Tottenham på Wembley Stadium och då är det svårt att hålla lakanen täta över 90 minuter.

Tror knappast på öppna dörrar här och ett Manchester United som lyckas hålla motståndarna borta från målprotokollet – på nytt. 2,16 x insatsen är absolut bra betalt och spelet hittas på lagmål över/under-marknaden.

Match: Southampton – Liverpool
Speltips: Liverpool över 5,5 hörnor
Odds: 1,90

Hörnfokus, ja. Vi väntar oss ett hårt spelförande Liverpool, med ett massivt bollinnehav och det i en match där även Southampton kommer få sina chanser att ställa om och såra dem defensivt.

När det öppnas upp, kan vi räkna med fler situationer i och runtom respektive straffområde – och de flesta av dessa kommer vara runt just Southamptons. Liverpools offensiva styrka är, som bekant, enorm.

På resande fot snittar Liverpool 5,4 hörnor, men då räknas också flera toppmatcher in i den statistiken, framåt medan Southampton ”bara” släpper till 4,1 på hemmaplan – men som matchbilden väntas utvecklas ser vi trots allt värde i det här spelet.

Alltså – Liverpool över 5,5 hörnor till oddset 1,90.

Som dubbel:
Spel:: Newcastle under 0,5 mål och Liverpool över 5,5 hörnor
Odds: 4,10

  Rygga spelet hos LeoVegas – Få 1 000 + 200 kr bonus!

Speltips – snabbfakta

Spelstopp: kl 15:15 / 17:30, 11/2 söndag
Speltips: Dubbel (se ovan)
Odds: 4,10
Bolag: LeoVegas

Räkna ut din vinst

Följ oss på sociala medier