3/2 2019 Leicester Manchester United Speltips

Speltips, dubbel: Watford – West Bromwich & Swansea – West Ham 3/3

Lördagens dubbel, från Premier League. Våra speltips hämtas från Swansea – West Ham och Watford – West Bromwich och tillsammans är dessa värda.

  Hämta en ny bonus – Här hittar ni vår bonusguide!

Match: Watford – West Bromwich:
Avspark: 16:00, lördag 3/3
Speltips: 1, raka ettan
Odds: 2,20

Det ser ut att bli spel i Championship nästa år för West Bromwich – ett praktfiasko. De är placerade som jumbo, med 20 pinnar på 28 matcher, och har ett rejält glapp till säker mark. Ingenting tyder på att det ska vända heller, när de förlorar fem raka matcher. Senast? 1-2 mot Huddersfield Town – på hemmaplan!

Lite upp och ner må det vara runt Watford, men mer av det positiva på sistone. Två raka hemmamatcher, mot starka konkurrenter i Everton och Chelsea, har de kammat fullt. Generellt rätt starka prestationer.

Men fundamentet för vårt speltips, det är WBA:s urusla form. Har svårt att se dem kunna vända på skutan här, i en tuff bortamatch. Kammar noll på nytt.

Ettan köper vi. Utan tvekan.

Match: Swansea – West Ham
Avspark: 16:00, lördag 24/2
Speltips: Swansea +0.0 (asian handicap)
Odds: 1,83

Lite liknande tankar inför eftermiddagens match på Liberty Stadium, med formen som fundament. Men också hemmaplansfördelen.

Trots att Swansea är kvar som tredjejumbo, ser det rätt lovande ut inför de tio avslutande matcherna av Premier League. FA-cupen inräknad har de bara förlorat en av de 13 senaste matcherna, vilket får oss att höja på ögonbrynen för de nedplitade oddsen.

West Ham, då? De har vunnit blott en av de fem senaste och på resande fot har lyckan varit mindre.

Årets omvända match vann West Ham United med 1-0. Kan tänka att vi får se liknande, om än omvända, siffror mannen.

1,83 gånger degen för att Swansea ska vinna, med försäkringen att få insatsen tillbaka vid oavgjort, är väldigt högt, men av just den anledningen att vi misstänker att en tajt match väntar oss vill försäkra upp oss.

Dubbel:
Watford att vinna till 2,20
Swansea +0 mål (asian handicap) till 1,83
Odds: 4,03
Spelbolag: Bethard (Sätt in 500 kr, spela för 1 500 kr!)
Spelstopp: 16:00, lördag 3/3

  Rygga spelet hos Bethard – Få 1 000 kr bonus!

Följ oss på sociala medier