24 februari 2019 Chelsea Manchester City Speltips

Speltips, dubbel: West Brom – Southampton & Huddersfield – Manchester United 17/2

Lördagens dubbel till speltips hämtas från engelska FA-cupen och den betalar 4,40 gånger pengarna. Matcherna – Huddersfield mot Manchester United och West Bromwich – Southampton.

  Hämta en ny bonus – Här hittar ni vår bonusguide!

Match: West Bromwich – Southampton
Avspark: 16:00, 17/2
Spel: Över 2,5 mål
Odds: 2,20

Två lag under nedflyttningsstrecket i Premier League, mot varandra i FA-cupen. Rotation kommer vi få se från båda håll, eftersom seriespelet är så pass prioriterat, och det kan stöka till det något. I detta fall – påverkar defensiverna mer än offensiverna?

Det är en öppen match och känslan vi får är att båda lagen kommer gå för det, för segern och för att slippa en onödig match i form av omspel. De mötte faktiskt varandra för ett par veckor sedan, även då med WBA som värdskap, och den matchen rentav exploderade! 2-3 på tavlan.

West Bromwichs försvarsspel har varit hemskt på sistone, medan det händer en hel del framåt i banan. Southampton ska bara hänga med i svängarna och kan bidra till än mer höjt tempo.

Över 2,5 mål känns som ett superspel till oddset 2,20.

Match: Huddersfield – Manchester United
Avspark: 18:30, 17/2
Spel: Under 2,5 mål
Odds: 2,00

Oddset ovan kombinerar vi ihop med detta – ett helt omvänt spel, från Kirklees Stadium. Tankarna är två: tätt och skrällbud. Vi vet dock om att Manchester United är välstrukturerat i den här typen av matcher, när de tar ledningen brukar de förmå att försvara den. Annat är det däremot i toppbataljerna.

Vi väntar oss ett Manchester United som roterar friskt, med tanke på vad som komma skall först mitt i veckan och sedan i helgen – Sevilla i Champions League respektive Chelsea i Premier League. Då blir en FA-cupmatch i den femte rundan mot Huddersfield mindre prioriterad.

Men defensivt har United stor bredd och de borde kunna hålla det hyfsat tajt. Framåt är det större tveksamheter som råder. Två raka bortamatcher är förlorade och båda har man blivit nollade i, 0-1 mot Newcastle United och 0-2 mot Tottenham.

Gästerna spelförande, med ett kontrollerat bollinnehav mot ett Huddersfield som väntas ligga tajt på motståndarna och ställa upp försvarsmuren.

Här är det alltså under 2,5 mål som gäller till dubbelt betalt.

Dubbel:
Över 2,5 mål i West Bromwich – Southampton
Under 2,5 mål i Huddersfield – Manchester United
Odds: 4,40
Spelbolag: LeoVegas (1 000 + 200 kr bonus!)
Spelstopp: 16:00

  Rygga dubbeln hos LeoVegas – Få 1 000 + 200 kr bonus!

Räkna ut din vinst

Följ oss på sociala medier