24 oktober 2018 Liverpool Röda Stjärnan

Speltips, Genk – Gent 16/3: Ingen tvekan – slussa in pengarna!

Spänningen inför den helbelgiska returen mellan Genk och Gent i Europa League-åttondelsfinalen är helt borta. Däremot ser vi chansen att göra en hacka i form av ett speltips till oddset 4,60.

  Hämta en ny bonus – Här hittar ni vår bonusguide!

En överkörning utan dess like… Resultatet på Ghelamco Arena, i det första mötet? 2-5.

Genk har med andra ord redan bankat in spiken i kistan och får ses som klara för nästa etapp i Europa Leagues slutspel. Förutom det – en prestation och ett resultat som sätter skräck i de möjliga motståndarna.

Hur kunde det hända? Dels mötte de ett extremt lättuppluckrat försvar och tempot höjdes upp i nivåer man annars mer eller mindre bara ser på valfri skolgård. Katastrofal organisation – från både Gent och Genk.

Summa summarum var siffrorna kanske inte helt rättvisande, men å andra sidan; så öppet det var i Gents försvar så förtjänar man inte att nå kvartsfinal i en så pass prestigefylld turnering som Europa League.

Helt annorlunda

Det här blir såklart långtifrån något naturligt TV-val i den tuffa konkurrensen som finns – en handfull fantastiska matcher – men det finns ändå värde att tälja.

Full rulle var det sist – mer tillknäppt nu? Offensivt må Genk se fantastiskt vassa ut, men matchen blir på alla sätt och vis svårbedömd i dess utformning till följd av motivations- och framförallt rotationsfaktorn att ta hänsyn till. Två helt andra startelvor som ställs ut?

För Gents del handlar det mycket om att rädda deras anseende nu. Läs: inte bli förnedrade på nytt. Samtidigt har Genk ingenting kvar att bevisa. Finns inget större egenvärde i att köra ända in i kaklet här. De har redan bevisat vilken nivå de håller för.

Vi har svårt att se lagen ta ut sig speciellt mycket och det är förvånande så pass betalningen på de olika överspelen tryckts ner. För ärlighetens skull; totalt missvisande.

1-0/0-0-0-1 – varför inte?

Under 1,5 mål ser finfint ut till de 4,60 gånger degen som dukas upp av LeoVegas. Tack och bock!

  Rygga spelet hos LeoVegas – Få 1 000 kr bonus!

Speltips – snabbfakta

Spelstopp: 19:00, torsdag 16/3

Speltips: Under 1,5 mål

Odds: 4,60

Bolag: LeoVegas

Räkna ut din vinst

Följ oss på sociala medier