3/2 2019 Leicester Manchester United Speltips

Speltips, Häcken – AIK 12/3: Färsk cupidé värd 3,40 gånger fläsket

Häcken eller AIK – vilket lag tar klivet vidare i Svenska Cupen, till semifinalen? Vi har en känsla och klipper till med ett speltips på 1X2-marknaden.

Ladda spelkassan med en ny bonus! Här hittar ni de bästa bonusarna just nu!

Ni läsare här på Superspelen har säkert lagt märke till min förtjusning av Svenska Cupen. Generellt brukar cuper bädda för skrällar medan oddssättare och marknad ofta tar lite väl stor hänsyn till namn och kvalitet i trupperna rakt av. Inte förutsättningarna runtom.

Ännu har lyckan i Svenska Cupen inte varit speciellt stor, men i veckan kunde vi exempelvis räkna in tre raka speltips här på hemsidan – till oddsen 12,00 (!), 4,10 och 3,30.

Nu hoppas vi att Häcken och AIK kan lösa ytterligare påfyllning av plånboken.

Tillknäppt, tajt och – oavgjort?

Här menar oddssättarna att det är fifty-fifty och där är det inte speciellt mycket att diskutera. Tror också jag på en tillknäppt och tajt tillställning på Bravida Arena och vad talar det för, om inte – oavgjort?

Häcken kom före Örebro, Åtvidaberg och Norrtälje i gruppspelet och AIK före Dalkurd, Kristianstad och GAIS.

Det som AIK visade upp var det lite sådär med; hade problem med GAIS och fick bara kryss i den avslutande matchen mot Dalkurd. Solnaiterna har inte fått fart på offensiven, men å andra sidan – tre raka nollor är ett imponerande facit. Gillar framförallt mittfältet, unik bredd och spets.

Troligen kommer AIK komma till spel med en hyfsat försiktig approach, även om de vill ha boll. Två lag som känner på varandra, inte vill riskera för mycket. Vi är ju ändå framme i kvartsfinalen…

Summa summarum – tajt, tillknäppt och kryss? Väl i förlängningen får man ta ställning på livemarknaden om det finns några odds som väcker intresset.

Hos Mobilebet får vi 3,40 gånger fläsket för det och då tvekar jag inte en sekund på att klippa till.

  Rygga spelet hos Mobilebet – Få 200% extra upp till 900 kr bonus!

Speltips – snabbfakta

Spelstopp: 18:30

Speltips: Oavgjort

Odds: 3,40

Bolag: Mobilebet

Räkna ut din vinst

Följ oss på sociala medier