3/2 2019 Leicester Manchester United Speltips

Speltips, Halmstad – Malmö 16/4: Örjans Vall – en mardrömsplats

Örjans Vall. Det är arena som flera lag kommer få problem på under det allsvenska spelåret. Halmstad ställs mot Malmö och då presenteras mästarna som klara favoriter. Lite missvisande?

  Hämta en ny bonus – Här hittar ni vår bonusguide!

Vårmatcherna i Allsvenskan är speciella och det finns fina förutsättningar för en trevlig tillställning på Örjans Vall. Litet minus för kvaliteten på underlaget – ställer till med problem för Malmö att rulla boll? – men annars så.

Nykomlingen Halmstad har redan skrapat ihop fyra poäng i årets allsvenska. Premiärvinsten över titelaspiranten och cupvinnaren Östersund var utsökt och möjligen en fingervisning på vad som väntar de större pjäserna under spelåret. Nu senast hämtades 0-2 in till 2-2 borta mot J-Södra i den andra halvleken – trots en match mindre på planen.

De regerande mästarna, Malmö, inledde smått trevande; en halvdan prestation och 1-1 mot Blåvitt. Därefter – en stabil 2-0-vinst över Sundsvall på Swedbank Arena. Gjordes vad som väntades och krävdes, inte mycket mer än så.

Värdet på Halmstad

Mja, jag är inte speciellt imponerad av Malmö FF. Magnus Pehrsson har fortfarande massvis att bevisa – något som är lite av en utbredd åsikt även bland MFF-supportrarna.

Och att de är så pass stora favoriter här? Oförståeligt. Det finns inga lätta matcher i Allsvenskan och Örjans Vall kan bli en mardrömsplats för flera av de större pjäserna. Premier Leagues motsvarighet av Burnley – fenomenala hemma, usla borta? Premiären mot Östersund var suverän!

Nu är mattan dessutom undermålig och det talar förstås emot den bolltrillande parten, vilket då kommer vara Malmö. Kan bli svårt att få fart i passningsspelet och på allvar ställa de svåra frågorna till ett Halmstad som i klassisk nykomlingsstil inlett Allsvenskan på ett suveränt sätt; plockat fyra pinnar, i två svåra matcher.

Spelet, då? Dubbelchansen eller diverse plushandikapp på HBK är utmärkta alternativ för den som vill hålla nivån nere. Vi tror dock att Halmstad ska ha en helt okej möjlighet att dra det längsta strået här.

Halmstad +0 mål (asian handicap) – insatsen tillbaka vid oavgjort – spelas till 5,75 gånger fläsket hos LeoVegas.

  Rygga spelet hos LeoVegas – Få 1 000 kr bonus!

Speltips – snabbfakta

Spelstopp: 15:00, söndag 16/4

Speltips: Halmstad +0 mål (asian handicap)

Odds: 5,75

Bolag: LeoVegas

Räkna ut din vinst

Följ oss på sociala medier