2/9 2018 Burnley Manchester United Speltips

Speltips, Helsingborg – Gefle 17/4: Veckans hjärnsläpp av oddssättarna

Förra året trillade de ur Allsvenskan – nu kämpar de för att ta klivet upp på nytt. Måndagen bjuder på match mellan Helsingborg och Gefle, i en match där vi hämtar ut en 5,25-oddsare.

  Hämta en ny bonus – Här hittar ni vår bonusguide!

Alltid tacksamt att leta spel i Superettan. Dyker upp ett och annat drömodds varje vecka och här är hittas ett av dessa. Bara att tacka och ta emot.

Ja, det är två av de tre parter som trillade ur Allsvenskan förra året och även två av de som plitats ut med störst chans att studsa upp i finrummet, som det nästan alltid är mer nykomlingarna som faller ner i Superettan. Ibland rättvisande, ibland inte.

Återstår att se vad de kan åstadkomma här…

Helsingborg inledde med en knapp 1-0-seger över Trelleborg och allt pekade på att ytterligare en trea skulle spelas in i bortamatchen mot Varberg, men en 3-0-ledning tappades till 3-3 i den andra halvleken. Miserabelt på alla sätt och vis. Om någonting positivt ska lyftas; åtminstone en pinne i en hyfsat svår bortamatch.

Gefle är fortfarande utan vinst och den främsta orsaken till det har varit det brutalt loja försvarsspelet. 2-2 mot Frej följdes upp av en – hör och häpna! – 2-5-torsk när Värnamo kom på besök till Gavlevallen. Upprepar; två-fem! På hemmaplan!

Brutalt missvisande

Nu har Gefle absolut varit ännu sämre än Helsingborg, vilket också resultaten understryker, men i min bok är det två parter som håller hyfsat lik status och standard. Kanske till och med knapp fördel Gefle…

Och således förutspår jag även en tät match – en som kan sluta exakt hur som helst. Addera ovissheten och osäkerheten i båda lägren…

Här står 1X2-oddsen i 1,65-4,00-5,25. Krävs knappast en matematiker för att förstå hur löjligt skevt nedplitade de siffrorna är.

I min bok skulle siffror runt 3,50 x insatsen vara mer rättvisande för tvåan. Helsingborg ska åtminstone inte vara nere under dubbelt och cirkulera. Utifrån det påståendet finns det ju en herrans massa spel att vraka mellan.

Valet? Helt enkelt – den raka tvåan. Dumt att inte passa på att höja nivån när oddsen är så pass missvisande. Spelet och oddset hittas hos Mobilebet.

  Rygga spelet hos Mobilebet – Få 200% upp till 600 kr bonus!

Speltips – snabbfakta

Spelstopp: 15:00, måndag 17/4

Speltips: Gefle vinner, rak  tvåa

Odds: 5,25

Bolag: Mobilebet

Räkna ut din vinst

Följ oss på sociala medier