23 januari 2019 Burton Albion Manchester City Speltips

Speltips, Holland – Italien 28/3: Oddssättarna ute på tunn is

En 4,33-oddsare som inte bara innehåller stort värde, utan också ska ses med bra chans att sitta testas inför vänskapsmatchen mellan Holland och Italien. Med andra ord; en brutal miss från spelbolagen.

  Hämta en ny bonus – Här hittar ni vår bonusguide!

Vänskapsmatcher är alltid svårbedömda med hänsyn till rotation, byten och motivationsfaktorn att ta hänsyn till. Grundregeln är att stora favoriter, inte sällan är favoriter i fara.

Men ja, alla matcher är unika.

Det holländska landslaget mår inte bra just nu. Den numera före detta förbundskaptenen Danny Blind fick sparken i och med 0-2-förlusten mot Bulgarien, vilken satt dem i en otroligt prekär situation. Troligtvis nås inte ens VM. Tillfälligt tar Fred Grim över den sjunkande skutan.

Stabila bakåt och i form

Det här är en match som kommer illa tajmad för Holland. Delvis för fiaskot mot Bulgarien, men också för att man inte fått någon ny, permanent förbundskapten på plats och att det finns en mängd frågetecken i truppen.

Samtidigt andas Italien positivitet. Förra veckans 2-0-vinst över Albanien innebär att de, tillsammans med Spanien, som endast har bättre målskillnad, spurtat ifrån i toppen av kvalgruppen och det är mer eller mindre redan nu skrivet i sten; det blir minst en andraplats. God chans på den första också.

Tror kort och enkelt att det blir tufft för Holland att hitta motivationen här och då blir det oftast pannkaka av det hela.

Gästerna är extremt försvarsstarka och stabila. Håller ofta nollan, även mot bättre motstånd. Buffon är fantastisk i buren och det kollektiva försvarsspelet över hela banan är mycket imponerande.

Finns flera alternativ här – och jag tycker det är på sin plats att höja nivån lite, för att här ska det inte vara fifty-fifty som oddssättarna påstår, utan Italiens favoritskap borde snarare vara rätt betydande.

Den spontana tanken är 0-1/2.

Därför spelar vi Italien att vinna och hålla nollan som en färdighopknåpad kombination till hela 4,33 gånger degen hos Bet365. Spelet hittas under huvudfliken.

  Rygga spelet hos Bet365 – Få 1 000 kr bonus!

Speltips – snabbfakta

Spelstopp: 20:45, tisdag 28/3

Speltips: Italien vinner & håller nollan

Odds: 4,33

Bolag: Bet365

Räkna ut din vinst

Följ oss på sociala medier