28/9 2018 Speltips Hertha Berlin Bayern München

Speltips, Hull – Swansea 11/3: Smällkaramell till 5,75!

Ångest. Det är väl den överhängande känslan inför lördagens bottenmatch mellan Hull City och Swansea City.  Ett speltips är i alla fall hittat – en 5,75x oddsare. Överodds modellen större!

Spelet är skrivet före torsdagens EL-historia mellan APOEL och Anderlecht – speltips här – och hela tre raka speltips har hittat in här på sidan – till oddsen 12,00 (!), 4,10 & 3,30x. 

Ladda spelkassan med en ny bonus! Här hittar ni de bästa bonusarna just nu!

Öppnar det här med att tacka LeoVegas så hjärtligt. Här står de för en uppenbar miss och det vill vi utnyttja innan de eventuellt märkt av det och justerat oddsen.

Tror att en tajt, förväxla inte med tillknäppt, match väntar. Jämnt – och hyfsat öppet. Bottenmötena i Premier League kan kännas rätt osexiga, men undertecknad ser 0-0-risken som minimal.

Hull ska ha en stor eloge för de resultat de löst med en så pass tunn trupp, dessutom svårt skadeskjutna. Spets och udd. Allt saknas, i PL-mått mätt. Och ändå lever drömmen om förnyat kontrakt!

På hemmaplan spelar Hull med stor frejdighet och även de stora pjäserna har förmåtts att fällas.

Sprudlar av självförtroende

Men ett enklare motstånd kunde vänta. Swansea har hittat stilen under Paul Clements regi och osar självförtroende. Lyser om spelarna på ett helt annat sätt – någonting som det svenske stjärnförvärvet Martin Olsson också påtalat.

”Svanarna” har löst fantastiska resultat; vunnit fyra av de sex senaste, bland annat borta mot Liverpool, medan övriga två förlorats – mot Chelsea och Manchester City, som också bjudits på en match. Flaggan i topp. Vågar garanterat kliva på framåt här.

Så, vart hamnar vi efter 90 minuter? 1-1, 2-2?

Det färdighopknåpade kombinationsspelet – BLGM – ja & oavgjort, vilket alltså innebär att spelet sitter vid alla oavgjorda resultat förutom 0-0 – finns till massiva 5,75 gånger degen hos LeoVegas – ett löjligt överodds. De flesta andra bookies är nere runt 4,30x för samma spel.

  Rygga spelet hos LeoVegas – Få 1 000 kr bonus!

Speltips – snabbfakta

Spelstopp: 16:00, lördag 11/3

Speltips: BLGM – ja & oavgjort

Odds: 5,75

Bolag: LeoVegas

Välj din egen bonus! 500% till 500 kr eller 200% till 2 000 kr! Hämta din bonus här!

Räkna ut din vinst

Följ oss på sociala medier