24 februari 2019 Chelsea Manchester City Speltips

Speltips, IFK Norrköping – Halmstad 4/3: Grov miss av spelbolaget

Svenska Cupen och skrällar. Det brukar vara en lyckad kombination – och det har varit så även den här upplagan.

Dyker upp löjliga överodds på alla möjliga håll och kanter. Nu hittar vi superfint värde att tälja – från Östgötaporten och matchen mellan Norrköping och Halmstad.

Och eftersom det, som redan avslöjat, handlar om en skräll är det på spelen till Halmstads favör som vi intresserar oss av. Gillar starkt deras chanser – något spelbolagen inte gör; 1X2-marknaden står i 1,45-4,80-8,50 i skrivandets stund.

Cupen är alltid oviss, så redan där kan man ifrågasätta oddssättarna. Sedan finns det flera faktorer som talar för Halmstad, eller snarare emot Norrköping.

Undertecknad är inne på att Norrköping kan dippa det här spelåret; är inte alls övertygad om att de är en speciellt stark titelkandidat. Här i Svenska Cupen har man svikit enormt också och kryssat mot både Örgryte och Vänersborg. Extra anmärkningsvärt då de sistnämnda spelar i Division 2.

Varför ska då IFK vara såhär stora favoriter? De har ju uppenbarligen inte nått upp i nivå.

Halmstad inledde trevande och kryssade även de mot Vänersborg, men fick bra utdelning mot Örgryte därefter – vann med hela 4-0. Ett lika imponerande resultat som prestation. Nu kan de smyga ner lite i positionerna när Norrköping måste vinna – och kan få mycket fina omställningsmöjligheter.

8,50 x insatsen för den raka tvåan – att inte klippa det vore ett tjänstefel av den större modellen. Rättvisande odds? Mja, mellan 4,50-5,00.

Gillar du våra spel?

Ta då del av de spelbolag och bonusar vi rekommenderar – de bästa för skrällodds – här på hemsidan. Om du vill rygga detta – får du 1 500 kronor att spela för hos Unibet, med bara 500 kr insatta!

Har du missat vårt speltips från Stoke – Middlesbrough? Läs det – här!

Speltips – snabbfakta

Spelstopp: 14:00, lördag 4/3
Match: Norrköping – Halmstad
Speltips: Halmstad att vinna, rak tvåa
Odds: 8,50
Bolag: Unibet


Rygga spelet här - hämta din bonus!


Sätt in 500 kr, få 1 000 kr bonus hos Unibet.
Hämta din bonus här!

Räkna ut din vinst

Följ oss på sociala medier