24 oktober 2018 Liverpool Röda Stjärnan

Speltips inför Arsenal – Manchester City 1 mars

Premier League en torsdag – vilken lyx, va? Och mindre av den varan blir det inte när de medverkande är Arsenal och Manchester City. ”Gunners” hoppas ta revansch från cupfinalen senast och vi ser deras chanser som hyfsade.

  Hämta en ny bonus – Här hittar ni vår bonusguide!

Cupfinalen på Wembley i söndags, den vann Manchester City med förkrossande 3-0. Arsenal var, precis som siffrorna understryker, helt chanslösa och deras enda kvarstående titelchans det här spelåret finns nu i Europa League.

Eftersom de halkat efter så i Premier League är det, just Europa League, deras starkaste kort i jakten på en Champions League-plats. Men det är klart, helt är hoppet inte sinat i Premier League och det lämnas förstås inte åt sidan på prioritetsskalan.

Eftersom Arsenal förlorade EL-mötet mot Östersund – ändock vidare –  dessförinnan och haft det motigt under en längre period har varningssignalerna höjts för klubben på nytt. Men det hör ju knappast till ovanligheterna…

Manchester City behöver ingen närmare introduktion. Premier League-titeln är säkrad, de är vidare i Champions League och vann alltså den här cuptiteln utan minsta problem. Laget har, trots framgångarna, inte visats alls mätta eller ha någon vilja att slå av på takten. Bara att köra på ända in i kaklet.

Detta blir den andra av två stormatcher för City under veckan. Nästa blir mot Chelsea på Etihad Stadium, så det är verkligen en vecka att se fram emot för deras del.

Skrällspelet värt en liten peng

Manchester City är bättre. Klart bättre.
Arsenal är ur form.
Och Manchester City vann nyligen klart mot just Arsenal.

Vi kan ändå inte hålla oss borta från skrälloddsen här. Det är en match av klart större betydelse för ”Gunners”, som såväl spel- som resultatmässigt har massvis att bevisa. Hemma på Emirates Stadium har de haft en förmåga att steppa upp något i de stora matcherna, vilket är en faktor som skulle kunna tala till deras fördel.

Favoritskapet ska vara Manchester Citys. Inget snack om den saken. Men vi räknar faktiskt inte bort Arsenal, hur det än må låta.

Målöverspel i allmänhet kan locka, men då får man dra upp linorna för att nå upp i den typen av odds vi är ute efter hos oss på Superspelen.

LeoVegas erbjuder 3,35 gånger pengarna för Arsenal +0 mål (asian handicap) och det är värt en liten peng. Gäller då är insatsen tillbaka vid oavgjort.

  Rygga spelet hos LeoVegas – Få 1 000 + 200 kr bonus!

Speltips – snabbfakta

Spelstopp: 20:45, torsdag 1/3

Speltips: Arsenal +0 mål (asian handicap)

Odds: 3,35

Bolag: LeoVegas

Räkna ut din vinst

Följ oss på sociala medier