2/9 2018 Burnley Manchester United Speltips

Speltips inför Burnley – Manchester United 2 september

Räkna inte bort skrällen när Burnley tar emot ett svajande Manchester United på Turf Moor i en av veckans två sista Premier League-matcher. Vårt speltips inför matchen betalar hela sexdubbla insatsen – missa inte det!

  Hämta en ny bonus – Här hittar ni vår bonusguide!

17.00 på Viasat Fotboll. Burnley mot Manchester United! Ett ångestmöte…

Burnley har plockat blott en pinne på tre matcher i upptakten av Premier League och dessutom åkt ur Europa League-kvalet i playoffet – mot Olympiakos. Storfiasko, såklart. Nu är allt fokus på att överleva i serien. En mardrömsstart på spelåret…

Även Manchester United har sina problem, och i viss mån är de i ännu större skala i och med den så pass mycket bredare kravbilden. Premiären mot Leicester City vann de med 2-1, helt utan att imponera, och därefter har det blivit två raka förluster – mot  Brighton & Hove Albion respektive Tottenham Hotspur.

Den där förlusten mot ”Spurs”, som också är en stor rival, kom dessutom på Old Trafford och med de förnedrande siffrorna 0-3. Snacka om att tränaren José Mourinho är en pressad man just nu…

Burnley normalt hemmstarka

Nu har Burnley inte hittat stilen alls. Inte ens defensiven, som normalt varit så stark, sitter. Men kan de studsa tillbaka här?

Det finns mer att krama ur Burnley, tror vi bestämt. Kanske hittar de rätt fokus när Europaspelet är sopat åt sidan? Hemma på Turf Moor är de erkänt svårhanterade och kan pressa de flesta motståndarna i serien.

Och en bättre chans att sätta United på plats får de inte, Burnley. ”De röda djävlarna” är helt under isen och är omöjliga att känna igen. José Mourinho har inte fått ihop dem, utan verkar snarare vara en vattendelare.

Den raka ettan testas till hela 6,00 x insatsen hos LeoVegas.

  Rygga spelet hos LeoVegas – Få 200% extra upp till 2 000 kronor bonus!

Speltips – snabbfakta

Spelstopp: 17:00, söndag 2/9

Speltips: Burnley vinner, rak etta

Odds: 6,00

Bolag: LeoVegas

Räkna ut din vinst

Följ oss på sociala medier