30 januari 2019 Liverpool Leicester Speltips

Speltips inför Manchester United – Sevilla 13 mars

Gälla som storfavoriter inför Champions League-returen mellan Manchester United och Sevilla på Old Trafford ska de förstnämnda, men man ska inte ta det till överdrift – och här är spelvärdet på spanjorerna.

  Hämta en ny bonus – Här hittar ni vår bonusguide!

Champions League-slutspelet rullar vidare under kvällen! Är ni redo?

Här har vi alltså returen mellan Manchester United och Sevilla. Detta efter att mötet i Spanien slutade mållöst, 0-0, vilket betyder att det är klar fördel för United inför de avslutande 90 minuterna.

Att nämnas är dock att Sevilla det facto var klart bättre än Manchester United i match nummer ett. De skapade en hel del, men stoppades i viss mån av ett fantastiskt målvaktsspel och även ineffektivitet i den sista tredjedelen. Avslutsmomenten fanns mer att önska i.

Nu har Manchester United vässat på formen de senaste veckorna: vunnit tre raka matcher – över Chelsea, Crystal Palace och Liverpool. Trots att det inte alltid ser så bra ut, löser de ändå resultat, United. Det är en styrka.

Sevilla åkte på en käftsmäll sist, när de föll hårt med 0-2 när Valencia kom på besök. Ska man kunna bortförklara det – är det uppenbart att visst fokus redan varit på den här fajten. Champions League är det primära just nu.

Tala för spanjorerna skulle kunna vara hur starka de tenderar att vara i Europa. Ett mycket starkt slutspelslag.

Skrälltvåan lockar

På hemmaplan är det sällan som Manchester United sviker. Årets enda torsk har kommit mot Manchester City, som är så fruktansvärt starka. Men det skulle inte vara helt chockerande om förlust nummer två skulle komma här. Till siffror som mer än sexdubblar insatsen är det bara att testa lyckan.

Nu är Sevilla inte lika bra på bortaplan, som de är hemma och formen är därutöver dunkel – men klass finns i truppen.

Detta fick vi se svart på vitt i den första matchen. Sevilla var klart bättre – och även om matchbilden kommer se annorlunda ut nu, lär de få sina perioder i matchen och därtill ytor att ställa om på.

Vårt speltips blir Sevilla att vinna matchen till överdrivet höga 6,10 gånger pengarna hos LeoVegas.

  Rygga spelet hos LeoVegas – Få 1 000 + 200 kr bonus!

Speltips – snabbfakta

Spelstopp: 20:45, tisdag 13/3

Speltips: Sevilla vinner, rak tvåa

Odds: 6,10

Bolag: LeoVegas

Räkna ut din vinst

Följ oss på sociala medier