2/9 2018 Burnley Manchester United Speltips

Speltips och odds: Tottenham – Roma 26 juli

Engelska storklubben Tottenham mot italienska ditot Roma. Höjdarmatcherna fortsätter radas upp i International Champions Cup, nu från Nordamerika. Vi höjer ett varningens finger för – skrällbud.

  Hämta en ny bonus – Här hittar ni vår bonusguide!

Matchen spelas under natten mot onsdagen, 02:00 svensk tid, kan ses på TV3 Sport eller Viaplay.

Tottenham stod för en skalp modellen större i den första matchen i denna vänskapsturnering; plockade ner den franska dominanten Paris Saint-Germain med fyra mål mot två. De visade med den prestationen att de blir att se upp med till det kommande seriespelet.

Även Roma har avverkat en match, även den mot PSG. Den slutade oavgjord, 1-1, efter 90 minuter och i straffläggningen drog fransoserna det längsta strået. Prestationen? Mer än acceptabel. Mycket positivt att ta med sig hit, till Red Bull Arena i New Jersey.

Lagen har, efter denna, en match kvar att spela i Nordmerika. Tottenham mot Premier League-konkurrenten Manchester City medan Roma tar sig an Serie A-dominanten Juventus.

Roma får förtroendet

Dessa vänskapsmatcher är – vilket verkligen understrukits denna försäsong – fasansfullt svårtippade. Det är långtifrån blodigt allvar; bjuds på rotation, en herrans massa byten och därför ökar ovissheten.

Det är inte fören startelvorna presenteras som man kan göra en grundlig analys, men då riskerar man samtidigt att förlora värdemarginaler, varpå undertecknad ofta föredrar att ta tidig position – speciellt på underdogsen.

Och så blir fallet här också. Förtroendet till Roma!

Tottenham stod upp väl mot PSG, men storheten i prestationen bör inte överdrivas, då de spelade med en man mer halva matchen och 3-2-baljan kom så sent som i den 82:a minuten samt spiken i kistan minuterna därpå.

Att Roma, som också presterade bra fotboll i den första matchen, och deras chanser underskattas är tveklöst. Vi kan exempelvis se vilka problem Premier League-klubbarna har ute i Europa. Överskattade?

Roma att vinna, den raka tvåan, blir vårt spel till trippla insatsen hos Bet365.

  Rygga spelet hos Bet365 – Få 1 000 kr bonus!

Speltips – snabbfakta

Spelstopp: 02:00, natten mot onsdag 26/7

Speltips: Roma vinner, rak tvåa

Odds: 3,00

Bolag: Bet365

Räkna ut din vinst

Följ oss på sociala medier