24 oktober 2018 Liverpool Röda Stjärnan

Speltips inför Valencia – Atlético Madrid 9 september

Oddssättarna och marknaden menar vi vara helt fel ute inför matchen mellan Valencia och Atlético Madrid. Här kan det vara smart att blicka åt skrälloddsen – och vi klickar in oss på en 3,75-oddsare.

  Hämta en ny bonus – Här hittar ni vår bonusguide!

Gemensamt i den här seriestarten är att såväl Valencia som Atlético Madrid spelat ihop fyra pinnar på två matcher, ett kryss och en vinst vardera. Större slutsatser är alldeles för tidigt att dra redan nu – men en sak slår vi fast; Valencia känns hetare än på en bra tid tillbaka. Kan de åter bli en del av toppen i Spanien?

Premiären var väl knappast sprudlande, men Valencia gjorde jobbet väl; besegrade Las Palmas med ett mål mot noll. Den stora skalpen kom istället precis före uppehållet, där ett 2-2-kryss löstes i årets kanske tuffaste bortamatch, mot Real Madrid på Santiago Bernabéu. Faktum är att det till och med var nära att bli en trea…

Atlético Madrid spelade oavgjort i premiären mot Girona – en match man var stora favoriter inför. Däremot är det ofta knepigt med bortapremiärer mot nykomlingar, för att slå till med en ursäkt. Bättre besked fick man, även då på bortaplan, mot Las Palmas senast – och vann med förkrossande 5-1. Bländande offensiv, trots att Antoine Griezmann saknades.

Valencia ser tokintressanta ut

Så, åt vilket håll hittas spelvärdes?

Vi menar bestämt – Valencias. Som nämnt bör inte speciellt stora slutsatser dras av de här inledande matcherna, men med det här spelarmaterialet har Valencia stor potential att utvecklas raskt, om saker fallet på sin plats. Och annat kan ju inte påstås efter de här två matcherna. Real Madrid sattes på svåra prov…

För Atlético Madrids del har försvarsspelet sett lite svajigt ut – helt till skillnad hur det varit de senaste åren. Tror dessutom de kan bli lite av en besvikelse det här spelåret. Utanför topp tre?

Därtill saknar Atlético Antoine Griezmann på nytt. Stort avbräck – ett av de värsta möjliga.

Den raka ettan spelas till 3,75 x såsen hos Betway.

  Rygga spelet hos Betway – Få 1 000 kr bonus!

Speltips – snabbfakta

Spelstopp: 16:15, lördag, 9/9

Speltips: Valencia vinner, rak etta

Odds: 3,75

Bolag: Betway

Räkna ut din vinst

Följ oss på sociala medier