30 januari 2019 Liverpool Leicester Speltips

Speltips inför Villarreal – Leganés 10 januari

5,90 – är inte det i fantastiskt stor överkant? Det är vår bestämda åsikt om ett visst spel inför Villarreal – Leganés i den spanska cupen. Och det är en viss skrälltanke…

  Hämta en ny bonus – Här hittar ni vår bonusguide!

Spelen har varit mycket lyckosamma här på Superspelen den senaste tiden och det gläder oss; att kunna dela med oss av värde till er läsare. Det råder inte minsta tvekan om att vi identifierat nytt spelvärde till onsdagens cupfotboll från Spanien, eller hur?

Copa del Reys åttondelsfinalerna är i halvtid och det är ett pressat Villarreal som returspelar inför hemmapubliken. Detta efter att Leganés vunnit det första och hittills enda mötet med ett mål mot noll.

Nu? Öppet! Gästerna anses vara favoriter på oddsfronten, men knappa sådana. För att avancera vidare: 2,20-1,72. Mycket spännande, som siffrorna antyder. Copa del Rey finns det potential till att skrälla i, vilket inte minst Deportivo Alavés visade under fjolåret, när de nådde ända till finalen. Där var dock Barcelona, som vunnit cupen tre år på raken, för stora.

Det är visserligen en bra bit till en eventuell final, men vinnaren här når alltså kvartsfinalerna. Långtifrån någon omöjlighet att nå ända in i kaklet, även för en klubb som Leganés.

Ytor att ställa om på

Just Leganés är ett utropstecken modellen större. De är uppe på La Ligas övre tabellhalva, faktiskt bara fyra pinnar efter Villarreal med en match mindre spelad, och har vid åtskilliga tillfällen visat att de inte är att vifta undan som en lättviktare.

Ta bara första matchen i detta dubbelmöte, som de alltså vann med 1-0. Utrymme finns att investera kraft och spelarkapital i cupen, som situationen är i serien. Skulle bli en smakrik krydda på ett redan lyckosamt spelår.

Det är också så att Leganés har vunnit fyra av de sex senaste matcherna. Villarreal är knappast i någon djup dipp, men levererar långtifrån på deras absoluta topp. Det kan inte bortses från.

Här ska Villarreal jaga i uppförsbacke, vilket sätter Leganés i en gynnsam position där de kan tillåtas få stora ytor att ställa om på vid bollvinster.

Den raka tvåan är ett kalasspel till oddset 5,90. Det ställs ut av Bethard.

  Rygga spelet hos Bethard – Få 1 250 kr bonus!

Speltips – snabbfakta

Spelstopp: 19:30, onsdag 10/1

Speltips: Leganés vinner, rak tvåa

Odds: 5,90

Bolag: Bethard

Räkna ut din vinst

Följ oss på sociala medier