5/12 2018 Speltips Manchester United Arsenal

Speltips, Irland – Wales 24/3: Smakrikt spel till 3,40

Vi hoppar framåt i schemat – VM-kval och match mellan rivalerna Irland och Wales under fredagskvällen. Finns det inte en del skrällvärde att klicka i här?

  Hämta en ny bonus – Här hittar ni vår bonusguide!

Grupp D i VM-kvalet är, utan tvekan, en av de mest intressanta och spännande. Fyra av de sex medverkande länderna borde ses med stor chans att slussas vidare och just Irland samt Wales är två av de hetaste kandidaterna. Serbien och Österrike de två andra.

Vad vi har är tabellettan mot trean. Med fyra matcher spelade, skiljer fyra pinnar dem åt – trots att de båda står med nollorna intakta i förlustkolumnen.

Irland öppnade kvalet med ett fint 2-2-kryss borta mot Serien och har därefter vunnit över Georgien, Moldavien och Österrike. De sistnämnda dessutom på bortaplan. Fantastiskt imponerande och moralstärkande!

För Wales ser det helt omvänt ut – 4-0-krossen över Moldavien har följts upp av kryss mot Österrike, Georgien och Serbien.

Wales med toppchans

Pressen är på Wales att vinna. Att förlora vore förödande, men samtidigt räcker troligtvis inte ett kryss heller. När man hamnar lite på efterkälken, då måste matcher som denna vinnas.

Och visst ska de ha toppchans till att kriga hem de tre poängen? Absolut!

Såväl Irland som Wales har deras främsta styrkor i omställningsspelet och eftersom Irland, i egenskap av hemmalag, lär ha en hel del mer boll – trubbas också hemmaplansfördelen ut en del. Tror att Wales har mycket att vinna på att satsa gediget på försvars- och omställningsspelet.

En spelare som Gareth Bale kommer således inneha en nyckelroll, som alltid, för Wales. Hans dagsform kan mycket väl betyda skillnaden mellan vinst och förlust.

Finns inte speciellt mycket som ska skilja dessa två åt och när oddsen ser ut som såhär – 1X2-marknaden står i skrivandets stund i 2,40-3,10-3,40 – är det inte svårt att klura ut vart spelvärdet hittas.

Om Wales inte hade varit pressade att vinna, hade krysset kanske kunnat ses som det mer logiska alternativet. Nu? Helt annorlunda.

Wales att vinna matchen, den raka tvåan, synar vi med stor glädje till 3,40 gånger pengarna hos Betway.

  Rygga spelet hos Betway – Få 1 000 kr bonus!

Speltips – snabbfakta

Spelstopp: 20:45, fredag 24/3

Speltips: Wales att vinna, rak tvåa

Odds: 3,40

Bolag: Betway

Räkna ut din vinst

Följ oss på sociala medier