3/2 2019 Leicester Manchester United Speltips

Speltips, J-Södra – Halmstad 9/4: Reaktioner att vänta – till 3,50?

Kära Allsvenskan! Nästa speltips – till 3,50 x polletterna – hämtas från matchen mellan J-Södra och Halmstad. Ett klipp som inte får missas…

  Hämta en ny bonus – Här hittar ni vår bonusguide!

J-Södra föll i deras premiär mot Örebro SK på Behrn Arena. Knappa 1-2 skrevs förlustsiffrorna och det avslutande målet för motståndarna kom efter en tveksamt dömd straffspark. Bitter eftersmak, såklart. Men prestationen – mycket bra! Finns en stark framtidstro. God potential.

Annat blev det för Halmstad i deras premiär, där Östersund kom på besök – en match där man var nederlagstippade, men ändå lyckades vinna med 1-0. Sead Haksabanovic stod för en suverän pärla! Försvarsspelet var solitt och vi fick en liten smak på vad som eventuellt komma skall på Örjans Vall under det allsvenska spelåret.

J-Södra vinner

Reaktion från premiärerna nu? Det är känslan.

Halmstad ska plocka sina pinnar på Örjans Vall. Inte alls samma press borta och här kommer de sannolikt ställas inför stora problem.

Det är viss klasskillnad här. Halmstad är solklara för bottentrion, i min bok. J-Södra har potential för mitten i alla fall.

Som nämnt – J-Södra imponerade i premiären. Knapp förlust, vilken kanske till och med var lite missvisande. Tveksamt dömd straff också. Tar revansch nu?

Gillar vad vi får i betalt för hemmaspelen, och det starkt…

LeoVegas dukar ut 3,50 x insatsen för J-Södra -1,5 mål (asian handicap) och det spelar vi utan att tveka. Spelet innebär att vi får vinst på spelet om de vinner med minst två baljors marginal.

  Rygga spelet hos LeoVegas – Få 1 000 kr bonus!

Speltips – snabbfakta

Spelstopp: 17:30, söndag 9/4

Speltips: J-Södra -1,5 mål (asian handicap)

Odds: 3,50

Bolag: LeoVegas

Räkna ut din vinst

Följ oss på sociala medier