23 januari 2019 Burton Albion Manchester City Speltips

Speltips, Juventus – Barcelona 11/4: Position till 4,25

Hur underbart är det inte med CL-vecka? Nästa fokus; Juventus mot Barcelona – en match där vår position är helt annorlunda från oddssättarnas, vilket öppnar upp för spelvärde och en 4,25-oddsare.

  Hämta en ny bonus – Här hittar ni vår bonusguide!

Fyra matcher ska avverkas i veckan, nu när vi är framme vid kvartsfinalerna här i Champions League. Förutom den här fajten; Dortmund – Monaco, Atlético Madrid – Leicester samt Bayern München – Real Madrid.

Den första matchen här spelas i Turin, på Juventus Stadium. Dubbelmötet ska formas till den andra halvan – och Juventus är hårt pressade att lösa ett bra resultat, med andra ord: vinna, inför returen på Camp Nou, där det ska mycket till för en skräll. Oerhört mycket.

Lite sidofakta såhär inför matchen; 2014/15 vann Barcelona Champions League senast, alltså förrförra året. Samma år blev Juventus tvåa. 3-1 till katalanerna i finalen på Olympiastadion i Berlin.

Rivstart från Juventus?

Det är bara att tacka spelbolagen och marknaden för deras underliga positionering här; varför är Juventus inte större favoriter? Det är närmast omöjligt att förstå hur de resonerar, men det är också bara att tacka och ta emot.

1X2-oddsen står i skrivandets stund i 2,63-3,40-2,90. Dra bort 40 punker från ettan och vi är mer rätt ute, menar jag.

Juventus är suveräna i Turin och har inte förlorat på upp emot 50 hemmamatcher, varav mer eller mindre alla vunnits.

Barcelona föll med 0-4 i bortamötet mot PSG och kommer från en 0-2-torsk mot Málaga. Bortaspelet har varit under all kritik och det är med extremt flyt och i första hand tack vare PSG:s totala hjärnslipp som katalanerna är här. Favoriter i fara i jakten på en semifinaplats?

Det finns en handfull spel att vraka mellan och det är lite svårt att plocka ut det bästa. Rakt spel, handikappspel eller vad som helst annat i princip – till italienarnas favör.

Känslan – ett Juventus som rivstartar och sårar Barcelona på djupet? Vill se till att ha satt ton innan returen?

Juventus att leda i halvtid och vinna efter fulltid spelas till 4,25 gånger pengarna hos LeoVegas, som har en mycket fin välkomstbonus på 1 000 kronor.

  Rygga spelet hos LeoVegas – Få 1 000 kr bonus!

Speltips – snabbfakta

Spelstopp: 20:45, tisdag 11/4

Speltips: 1/1 (HT/FT)

Odds: 4,25

Bolag: LeoVegas

Räkna ut din vinst

Följ oss på sociala medier