11/7 2018 Kroatien England Speltips

Speltips, Juventus – Roma 17/12: Proppen ur i toppmötet?

Dubbelchansen X2 till 3,40 i Paris Saint-Germain – Nice satt som en smäck. Skönt!

Tips: Missa inte att öppna ett konto hos eminenta Unibet. Klicka här – sätt in 500, få 1 500 kronor att spela för!

Den behövdes och nu hoppas vi kunna hjälpa er att fortsätta dryga ut julklappskassan… Ni har väl för övrigt inte missat att vi har ett speltips levande till onsdagens Premier League-match mellan Stoke och Southampton? Läs det här!

Nu hoppar vi fram redan till helgens Serie A-toppbatalj mellan Juventus och Roma. Observera att speltipset är skrivet före de senare nämndas match mot Milan.

Gillar vad vi får i betalt för spelen till Juventus favör och ett oddsdropp borde lura runt hörnet. Gäller att vara ute i tid.

Även om Juventus kanske inte känts så dominanta som vi sett dem vid flera andra perioder de senaste åren, är de klart bäst i Serie A. Över ett helt spelår ska konkurrensen vara som borta.

Framförallt på hemmaplan är Juventus svåra att handskas med. Faktum är att de vunnit sex raka identiska möten, fyra av dem med minst två baljors marginal. God form nu också; lokalrivalen och formstarka Torino värjdes undan med 3-1 senast – på bortaplan!

Romas främsta brister hittas i defensiven. Sett lite bättre ut på sistone, men inte blivit alltför hårt prövade. Mot ett urstarkt Juventus, som är fantastiskt vassa på att såra motståndarna vid första minsta misstag, kan det bli förödande.

Över 90 minuter borde Juventus stå som vinnare – också med större siffror än uddamålet?

Juventus -1,5 mål (asian handicap) – spelet sitter om de vinner med minst två baljor – spelas till 3,50 x insatsen hos Unibet. Saknar du ett konto hos dem? Öppna ett och få 1 000 kronor i välkomstbonus här!

Speltips – snabbfakta

Spelstopp: 20:45, lördag 17/12
Match: Juventus – Roma
Speltips: Juventus -1,5 mål (asian handicap)
Odds: 3,50
Bolag: Unibet


Rygga spelet här - hämta din bonus!


Sätt in 500 kr, få 1 000 kr bonus hos Unibet.
Hämta din bonus här!

Räkna ut din vinst

Följ oss på sociala medier