30 januari 2019 Liverpool Leicester Speltips

Speltips, långtidsspel, Allsvenskan 2018: Var hamnar SM-guldet?

De allsvenska premiärerna ska avverkas i slutet av veckan och då är det på tiden att vi på Superspelen ger oss in i leken med ett långtidsspel. Vem vinner hela kalaset: Malmö FF, AIK, Djurgården, Östersund eller kanske Häcken? Svaret hoppas vi kunna leverera.

  Hämta en ny bonus – Här hittar ni vår bonusguide!

Söndagen bjuder på fyra premiärer, måndagen på de resterande fyra. En handfull fantastiska matcher är att se fram emot, däribland Djurgården – Östersund, Elfsborg – Malmö FF och Dalkurd – AIK.

Något som alltid är att beakta om man ska tippa på premiärerna, är att de inte sällan är otroligt skrällbetonade – med nykomlingar som tenderar att slå på stort, för att det hela sinom tid trubbas av. Att verkligheten kommer ifatt, helt enkelt.

Av spelbolagens analyser att döma är Malmö FF favoriter, med AIK, Djurgården och Östersund som de främsta uppstickarna. Även IFK Norrköping ses som en kandidat.

Flera väntade topplag har verkligen rustat upp inför säsongen och rent spelarmässigt får fjolårets etta respektive tvåa, MFF och AIK, ses som de som satsat hårdast. Flera klassnamn som hämtats in och det handlar nu bara om att få ut det i prestationer och resultat. Bara för att namnen är störst, betyder det inte att allt behöver klaffa.

MFF står starkast

Det här kan knappast betraktas som ett skrällspel, men att vi får oddset 2,75 uppdukat för att Malmö FF försvarar Lennart Johanssons pokal – är inte det helt galet?

Mer given position kan det knappast bli att ta. Undertecknad värderar MFF som enorma favoriter, som minst en klass bättre än samtliga uppsnackade uppstickare.

Redan sedan fjolåret har skåningarna en stabil grund, fylld med spets, att stå på. Bara det faktum att en spelare som Markus Rosenberg varit en bänkspelare under cupen är talande. Dessutom har bland andra Carlos Strandberg fått en hel försäsong och det kommer garanterat gynna honom.

Två nyförvärv som borde lämna starka avtryck är Fouad Bachirou, hämtad från Östersund, samt Sören Rieks, från IFK Göteborg.

Laget har redan nu visat framfötterna under Svenska Cupen och nått till finalen, var Djurgården väntar, i densamma. Fem av fem matcher har vunnits, varav nämnda IFK och ÖFK i slutspelet.

2,75 gånger pengarna för att Malmö FF försvarar deras SM-guld, ja, det är ett betydande överodds. Expekt med oddset och hos dem får ni 600 kronor att spela för – med bara 100 kronor insatta. 

  Rygga spelet hos Expekt – 500% bonus – upp till 500 kronor!

Speltips – snabbfakta

Spelstopp: –

Speltips: Malmö FF vinner Allsvenskan 2018

Odds: 2,75

Bolag: Expekt

Räkna ut din vinst

Följ oss på sociala medier