28/9 2018 Speltips Hertha Berlin Bayern München

Speltips, Las Palmas – Real Sociedad 24/2: Kombinationstankar!

Spansk fotboll, Primera División, står på menyn – nästan som alltid under fredagarna. Matchen spelas på Gran Canaria, mellan Las Palmas och Real Sociedad.

Vad kan vi vänta oss av denna? Undertecknad tror – fart och fläkt. En bra och jämn match. Går att plocka ut flera typer av tänkbara, spelvärda objekt; diverse överspel, eller BLGM.

Men här skruvar vi upp nivån när matchbilden känns så pass klar på förhand. Las Palmas behöver hitta formen, och stärks av att man sällan förlorar hemma på ön. Finns en mental fördel där, liksom materiell.

Men motståndet hade kunnat vara enklare – ett Real Sociedad som är uppe i Europaområdet och på allvar visat att de är att räkna med. Trots en spelmässigt välutförd fotbollsmatch hemma mot Villarreal förra veckan – massor av målchanser skapades, och relativt få släpptes till – blev det en 0-1-förlust efter att målet släppts in i den 94:e minuten.

Vi kan räkna med stor revanschlusta från Sociedad, och efter sådana typer av matcher, när man bara inte får in bollen, är det ofta så att proppen åker ur…

Jämnt – och målrikt? 2-2, är den spontana känslan.

BLGM – ja & oavgjort (score draw) spelas som en hopknåpad kombination till 4,20 x polletterna hos Betway. Det innebär att spelet sitter om båda sidorna målar och det blir oavgjort i matchen.

Hos Betway får du 2 000 kronor att spela för med 1 000 kr insatta – klicka här!

Speltips – snabbfakta

Spelstopp: 20:45, fredag 24/2
Match: Las Palmas – Real Sociedad
Speltips: BLGM – ja & oavgjort (score draw)
Odds: 4,20
Bolag: Betway


Rygga spelet här - hämta din bonus!


Betway ger våra läsare en unik bonus värd 1 500 kr bonus.
Hämta din bonus här!

Räkna ut din vinst

Följ oss på sociala medier