5/12 2018 Speltips Manchester United Arsenal

Speltips, Leganés – Real Madrid 5/4: Kraftigt skrällodds

Botten mot toppen, men formstarkt mot formstarkt. Och ett spel – till oddset 3,45. Det är vad ni har att vänta i La Liga-bataljen mellan Leganés och Real Madrid. Skrällbud eller solitt favoritskap?

  Hämta en ny bonus – Här hittar ni vår bonusguide!

Vart har Leganés fått kraft ifrån? Nykomlingen har med besked hittat formen och efter 13 vinstfria matcher, nu ha 2-3-1 i formraden – och med det har de nått upp på säker mark. Vem kunde tro det för ett par månader sedan?

Ner under det där strecket, har man fyra pinnar…

Real Madrid har också hittat formen och chansen att spurta ifrån Barcelona i titelkampen finns. Med en match mindre spelad är försprånget på två poäng, så det krävs inte mycket – ett bra resultat och ett sämre för dem – för att spiken ska sättas i kistan. La Liga-titeln är nära, mycket nära. Den första sedan spelåret 2011/12.

2-3-1 i formraden

Som situationen ser ut ska Leganés tas på allvar, och det tycker jag inte riktigt oddssättarna gör med deras nedplitade odds.

Givetvis ska favoritskapet vara kraftigt för Real Madrid, men inte alls såhär kraftigt – så att vi får 3,45x för att Leganés ska undvika att förlora. Det är löjligt generöst, så formstarka som de varit.

Under den formstarka perioden har Leganés spelat oavgjort mot bland andra Sevilla och Real Sociedad. De senare nämnda, på bortaplan. Fantastiskt starkt och det är styrkebesked för den här bottenstriden.

God form för Real, ja, men de där plumparna kommer lite då och då. På bortaplan; klart oftare. Exempelvis har ”bara” fem av de åtta senaste matcherna på resande fot vunnits.

Form- och försvarsstarka Leganés ska ha bra chans här…

Leganés +0,5 mål (asian handicap) – detsamma som dubbelchansen 1X, fast med bättre odds – spelas till 3,45 gånger fläsket hos Bet365.

  Rygga spelet hos Bet365 – Få 1 000 kr bonus!

Speltips – snabbfakta

Spelstopp: 21:30, onsdag 5/4

Speltips: Leganés +0,5 mål (asian handicap)

Odds: 3,45

Bolag: Bet365

Räkna ut din vinst

Följ oss på sociala medier