19 juli 2018 Nomme Kalju Stjarnan Speltips

Speltips, Legia Warszawa – Sporting 7/12: Fantastiskt trevligt odds i CL-fajten

Missa inte! Hos Expekt får du ett riskfritt spel på 1 000 kronor som välkomstbonus – hämta det här!

Tisdagens speltips hade ännu inte haft spelstopp när den här texten skrevs och vi uppdaterar med resultat från de senare.

Onsdagens Champions League ställer vi in fokus på. Finns värde att klippa i flera matcher, på alla möjliga olika marknader.

Mest intresse finner vi från Polen och matchen mellan Legia Warszawa och Sporting CP. Gillar polackernas möjligheter starkt.

Efter de inledande matcherna har Legia blommat ut här i Champions League; förmådde att hitta nätet vid fyra tillfällen mot Borussia Dortmund, men åtta i baken också. Dessförinnan, en bra hemmaprestation mot Real Madrid – 3-3 på resultattavlan.

Fastän defensiven blöder, får vi i alla fall vissa indikatorer på att Legia Warszawa faktiskt är ett kapabelt fotbollslag även på den här nivån. Sett riktigt bra i perioder.

Sporting är såklart klasserna bättre, men en tuff bortamatch, på en mäktig arena och inför storpublik väntar. Bland andra Joäo Pereira saknas för portugiserna och det är ett defensivt avbräck.

Så oförutsägbara som polackerna visats vara kan vi inte hålla fingrarna borta från den raka ettan, vilken betalar maffiga 4,95 gånger pengarna.

Speltips – snabbfakta

Spelstopp: 20:45, onsdag 7/12
Match: Legia Warszawa – Sporting CP
Speltips: Legia Warszawa vinner, rak etta
Odds: 4,95


Rygga spelet här - hämta din bonus!


Gammalt och trovärdigt spelbolag där nya kunder får riskfritt spel värt 1 000 kr.
Hämta ditt riskfria spel här!

Räkna ut din vinst

Följ oss på sociala medier