2/9 2018 Burnley Manchester United Speltips

Speltips, Leicester – Sevilla 14/3: Vänta det oväntade

Mot King Power Stadium! Vi på Superspelen levererar er ett tidigt klipp värt 3,40x till tisdagens Champions League-retur mellan Leicester och Sevilla. Risk för oddset att droppar?

Ladda spelkassan med en ny bonus! Här hittar ni de bästa bonusarna just nu!

Leicester hit och dit. De är omöjliga att få grepp om – vilken nivå håller de för, egentligen? Givetvis är de inget klassiskt topplag på något sätt och vis, påminner inte ens om det, men stundtals sprattlar de till, och det rejält.

Anledningen till varför man underpresterat så kraftigt under säsongen, var det Claudio Ranieri? Mycket snack om missnöje mot honom från spelartruppen och att han förlorat omklädningsrummet. Efter att han skeppades ut har det också blivit två raka vinster – 3-1 över både Liverpool och Hull City.

Sevilla är också en snackis – och det helt välförtjänt. De goda orden regnar över dem och faktum är att de fortfarande är med i La Ligas titelrace. Kvalitet har man vetat att det finns i truppen, men såhär stor?

Pånyttfödda efter tränarbytet

Till den här returen sitter Sevilla i förarsätet, 2-1. Men är den ledningen så pass säker som spelbolagen vill antyda? Vi menar – nej.

Trots allt, man kan alltid vänta det oväntade när Leicester är ena halvan av en match…

Nu är Leicester som pånyttfött, åtminstone visat tendenser till det, och kanske man komma i närheten av den sensationsnivå som nåddes under fjolåret? Prestationerna mot Liverpool och Hull lovar i alla fall mycket gott!

Eftersom Sevilla trivs med att rulla boll, kan det också bli en klassisk matchbild som talar för Leicester – när de får luta sig tillbaka i positionerna, och ställa om.

Halvdan form på Sevilla och de är inte i närheten av lika bra på bortaplan som kontra hemma. Inför den här matchen har två 1-1-kryss radats upp – mot Deportivo Alavés och Leganés. Finns all anledning att darra…

Allt kan hända när Leicester är ena halvan av en match och jag ger dem bra möjligheter till att vända på steken som situationen ser ut. Men visst lockar 1X2-tecknet mer än att de ska avancera vidare? Sannolikheten att Sevilla hittar nätet får ändå ses som stor.

Leicester att vinna, rak etta, spelas till 3,40 gånger pengarna hos Betway och det är i klar överkant.

  Rygga spelet hos Betway – Få 1 000 kr bonus!

Speltips – snabbfakta

Spelstopp: 20:45, tisdag 14/3

Speltips: Leicester vinner, rak etta

Odds: 3,40

Bolag: Betway

Räkna ut din vinst

Följ oss på sociala medier