28/9 2018 Speltips Hertha Berlin Bayern München

Speltips, Lille – Nice 7/4: Galet odds – en 3,20-taggare!

Fransk fotboll och en 3,20-oddsare – det sticker vi på Superspelen ut med inför fredagens Ligue 1-match mellan Lille och Nice.

  Hämta en ny bonus – Här hittar ni vår bonusguide!

Gällande TV-valet under fredagskvällen känns Villarreal – Athletic Bilbao hetare, men här ser värdeutsikterna i alla fall klart bättre ut…

Det som Nice åstadkommit det här spelåret är storslaget – att just nu, 31 matcher in i händelserna, stå placerade på tredjeplatsen. Titeln är fortfarande inom räckhåll, men visst ska det extremt mycket till för att både Paris Saint-Germain och Monaco ska passeras.

Hur som haver; den här CL-kvalplatsen hålls stenhårt i. Klappat och klart.

Lille är desto kallare och hittas nere på den undre tabellhalvan. 37 inspelade pinnar på 31 matcher är ju inte det mest smickrande av facit, men kontraktet är i praktiken klart. Resten ska bara spelas av.

Missvisande odds

Köper inte alls hur oddssättarna resonerar här.

De ställer ut 3,20 x insatsen för att Nice ska vinna matchen – och i min bok borde de till och med vara favoriter, vilket visar på den enorma skillnaden i värdering från undertecknads kontra spelbolagens sida.

Först och främst; 30 pinnar skiljer dem åt i tabellen. En brutal skillnad och då är det omöjligt att säga annat än att Nice är den klart bättre parten. Tabeller kan ljuga, men absolut inte i den utsträckningen.

Det enda som då talar för Lille är väl hemmaplanfördelen, men om vi tittar närmare på det så har de inte vunnit på sex raka hemmamatcher – alla mot lag under just Nice i tabellen. Tre förluster och tre kryss.

I Nice blåser det varma, positiva vindar! Åtta raka utan förlust, alla matcher i serien, och fem vinster på dessa. Även på bortaplan har man förmått att leverera den senaste tiden och i offensiven finns en stekhet, om än hetlevrad, Mario Balotelli. 18 seriematcher, 11 mål och tre röda kort.

Behöver inte bli så mycket svårare här.

Den raka tvåan spelas till mycket, mycket fina 3,20 gånger fläsket hos Betway, vars välkomstbonus är på 100% upp till 1 000 kronor.

  Rygga spelet hos Betway – Få 1 000 kr bonus!

Speltips – snabbfakta

Spelstopp: 20:45, fredag 7/4

Speltips: Nice vinner, rak tvåa

Odds: 3,20

Bolag: Betway

Räkna ut din vinst

Följ oss på sociala medier