24 februari 2019 Chelsea Manchester City Speltips

Speltips, Manchester City – Hull City 8/4: Stark känsla – till massiva 7,50

Vi höjer nivån med ett speltips till massiva 7,50x när Manchester City ska försöka spela hem tre pinnar mot Hull City.

  Hämta en ny bonus – Här hittar ni vår bonusguide!

Toppen mot botten. Betyder det att Manchester City ska köra över Hull City?

Manchester City är fyra i tabellen och ska i första hand behålla den platsen, och således inte missa Champions League. Men som fyra får man bara kvala och siktet är således i andra hand på att peta ner Liverpool från tredjeplatsen, vilka man har två pinnar upp till – med en match mindre spelad.

För Hull är det mer liv eller död. De står på platsen precis ovanför bottentrion, de som kommer trilla ur Premier League, och jagas bara två poäng häck i häl. Mycket talar trots allt för att kontraktet ska ros i hamn, då formen är klart bättre än hos flera av bottenkonkurrenterna.

Stark känsla

Här får jag bra känsla – till hela 7,50 gånger pengarna.

Att Manchester City är en favorit i fara är som skrivet i sten – oddssättarna håller inte med och har tryckt ner den raka ettan i så lite som 1,22 x insatsen.

Efter att City trillade ur CL-slutspelet, har de inte sett speciellt heta ut. Förvisso tufft spelschema, men det är klart att fyra raka matcher utan vinst betyder problem. De har också haft problem under hela spelåret, svajat en del och svikit i matcher de varit stora favoriter i.

Hull är fantastiskt formstarka; vunnit tre av de fem senaste matcherna. Det är i princip bara på hemmaplan resultaten tickat in, men känslan är att det kommer en reaktion även på bortaplan.

Här ska Hull kunna sätta käppar i hjulen på ett halvkallt Manchester City. Utan tvekan. Frågan är om det finns kraft att vinna på Etihad Stadium? Nja…

Oavgjort, det raka krysset, klipper vi till 7,50 gånger fläsket hos LeoVegas. Den hade jag kunnat köpa ner till 5,00x.

  Rygga spelet hos LeoVegas – Få 1 000 kr bonus!

Speltips – snabbfakta

Spelstopp: 16:00, lördag 8/4

Speltips: Oavgjort, rakt kryss

Odds: 7,50

Bolag: LeoVegas

Räkna ut din vinst

Följ oss på sociala medier